kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Számítógépes munkahely

Reply

Téma eszközök
Old 3. Sep 2008, 12:47
Donor Group

Default Számítógépes munkahely

hey, im elhagyó skool pár év, és én vidám tényleg döntsön a munkát akarok. Tudom, hogy szeretne munkát a számítógépek, de én dont tud mit. Van egy baki a számítógépes hardver Szóval azt szeretné, ha a munkát, erm, a számítógépes hardver. például javítás, korszerűsítés, szerviz, építés, stb

valaki tudna nekem tanácsot, mit kell menni, ki kell dolgozni, hogy milyen hardver kapcsolódó munkahelyek állnak rendelkezésre, hogy mit fizet, mi qualifactions Kell stb stb
Old 3. Sep 2008, 12:57
Administrator Group

Keressen egy helyi társaság kap olyan, mint gyakornok, majd fizetniük kell szar, de ez nem, mit ott.

Vagy mindig van PCWorld.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3. Sep 2008, 13:40
Donor Group

Igen, mert rájöttem, a számítógép a PC világ a kettős grafikus mag és a 2 szélső akartam dolgoznak ott, de ne olyan jobz folyik abban a pillanatban, olyan online dolgot mond az elérhető munkahelyek, de semmi nem jön ki az én területen. Azt hiszem, meg kell tartani, hogy ellenőrzés.

tudod, hogy más számítógép felől tudtam check out?
Old 3. Sep 2008, 13:42
Administrator Group

Lehet hogy azok a helyek, a sárga lapok, I'd ajánljuk megy PCWorld kérve is, hogy nem mindig hirdet a helyeken, mint hogy el járni, az alkalmazás során, és a magas át a személyzet így nemrég új helyre nem nem hirdetett még.
Old 3. Sep 2008, 14:47
Donor Group

Amikor megkérdeztem a knob a pultnál azt mondta, hogy menjek a weboldalra, Mabey beteg kérheti újra, amikor legközelebb megyek oda.

csak a kamatot, amit csinál u do 4 él?
Old 3. Sep 2008, 14:49
Administrator Group

Idézet:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
csak a kamatot, amit csinál u do 4 él?

Van egy számítógép javítás, értékesítés, web design, SEO céget.
Old 3. Sep 2008, 14:58
Donor Group

wowsomeones megy jól
Talán nem is átok a kollázs?

Idézet:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Van egy számítógép javítás, értékesítés, web design, SEO céget.

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Old 3. Sep 2008, 15:23
Donor Group

ya hardver! Megy a hardver! i válogatott hardvergyártóval mérnök iskolai lol

My System: ubr számítógépes játékokhoz

Processzor (ok):
q6600 G0 @ készlet cooled ac freezer
Alaplap:
gigabyte ep45 ds3r
RAM memória:
2GB DDR2 800
Grafikus kártya (k):
4870 1GB
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
160GB 7200rpm IDE
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / tápegység:
modded + festett Case w / 1kw Antec
Hűtés:
2 120mm fans 4 80mm ventilátorok és a hdd
Hálózat / Internet:
dual gigabyte lan
Monitor (ok):
24 "Acer
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old 3. Sep 2008, 17:39
Donor Group

Próbálom, hogy a szelíd, mint én is Spencer, de ha használják ugyanazt a nyelvtani és helyesírási meg PCWorld mint te itt, nem vagyok meglepve hogy fordította le. Feltételezem, hogy az Ön ikon zászló, hogy Ön a Nagy-Britanniában, és mint ilyen, az ön angol az anyanyelve. Öreg ember, mint én olvastam álláspályázatok és mi nem "get" és nem érdekel a szöveges üzenetek lingo, különösen a munkára. Azt mondja, hogy ez a hegy, nem pedig a kritikát, hogy a kiküldetés stílus itt. Ha ez nem vonatkozik Önre, akkor hagyja figyelmen kívül, hogy lol, nem lesz mérges. Ha viszont azt kell alkalmazni, akkor fogd meg az üzenetet szíve.

Én is voltam fiatal egyszer, (úgy tűnik, mintha nagyon régen), és több, mint én részesedése hibákat. Még azokat. A kérelmeket a szakmai munkát, a szűkös szamár olvasatban azokat dobja ki őket, és soha nem kap egy lábát az ajtón, ha nem. Sok szerencsét. LOL Én ugyanazon a hajón, mint te, aki egy számítógépes hardver munkát, mint egy öreg ember.

Én újra olvasni az eredeti post. Ön elhagyó "skool" pár év múlva? Nem tudom, hogy érted főiskolai vagy középiskolai (I don't know what you call gimnáziumot Nagy-Britanniában, bocs). Egyébként, én vagyok, feltéve, hogy érted gimiben. Mi azt javasoljuk, hogy a helyzet pontosan, hogy mit csinálsz. Átolvas honlapok, amelyek nagyszámú számítógép hardver-orientált emberek azok a szív és az összes ismeretek segítségével. Tartsa az ajtókat Leütés (könnyebb, ha él egy olyan nagy városban, mint egy kis saját) az emberek, akik mit gondolsz, akkor igen. Mint Dave azt mondta, meg kell fizetni szar, de ez a természet az állat. Meg kell fizetni, amit tudsz, és mint egy gyerek nem tud sok, de a bérlő, aki majd megtanít sok tehát a kereskedelmi le. Igazából akkor valószínűleg már kap a jobb végén az üzletet, hogy hosszú távon, akkor úgy hangzik, mintha valaki vár felszív a tudás is.

Sok szerencsét.
Old 4. Sep 2008, 14:51
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Bubba View Post
Próbálom, hogy a szelíd, mint én is Spencer, de ha használják ugyanazt a nyelvtani és helyesírási meg PCWorld mint te itt, nem vagyok meglepve hogy fordította le. Feltételezem, hogy az Ön ikon zászló, hogy Ön a Nagy-Britanniában, és mint ilyen, az ön angol az anyanyelve. Öreg ember, mint én olvastam álláspályázatok és mi nem "get" és nem érdekel a szöveges üzenetek lingo, különösen a munkára. Azt mondja, hogy ez a hegy, nem pedig a kritikát, hogy a kiküldetés stílus itt. Ha ez nem vonatkozik Önre, akkor hagyja figyelmen kívül, hogy lol, nem lesz mérges. Ha viszont azt kell alkalmazni, akkor fogd meg az üzenetet szíve.

Én is voltam fiatal egyszer, (úgy tűnik, mintha nagyon régen), és több, mint én részesedése hibákat. Még azokat. A kérelmeket a szakmai munkát, a szűkös szamár olvasatban azokat dobja ki őket, és soha nem kap egy lábát az ajtón, ha nem. Sok szerencsét. LOL Én ugyanazon a hajón, mint te, aki egy számítógépes hardver munkát, mint egy öreg ember.

Én újra olvasni az eredeti post. Ön elhagyó "skool" pár év múlva? Nem tudom, hogy érted főiskolai vagy középiskolai (I don't know what you call gimnáziumot Nagy-Britanniában, bocs). Egyébként, én vagyok, feltéve, hogy érted gimiben. Mi azt javasoljuk, hogy a helyzet pontosan, hogy mit csinálsz. Átolvas honlapok, amelyek nagyszámú számítógép hardver-orientált emberek azok a szív és az összes ismeretek segítségével. Tartsa az ajtókat Leütés (könnyebb, ha él egy olyan nagy városban, mint egy kis saját) az emberek, akik mit gondolsz, akkor igen. Mint Dave azt mondta, meg kell fizetni szar, de ez a természet az állat. Meg kell fizetni, amit tudsz, és mint egy gyerek nem tud sok, de a bérlő, aki majd megtanít sok tehát a kereskedelmi le. Igazából akkor valószínűleg már kap a jobb végén az üzletet, hogy hosszú távon, akkor úgy hangzik, mintha valaki vár felszív a tudás is.

Sok szerencsét.
OK 1 soha nem alkalmazták, és 2 Ez az internet, a nyelvtani és helyesírási haz nincs értelme! 1
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.