![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hey, im elhagyó skool pár év, és én vidám tényleg döntsön a munkát akarok. Tudom, hogy szeretne munkát a számítógépek, de én dont tud mit. Van egy baki a számítógépes hardver Szóval azt szeretné, ha a munkát, erm, a számítógépes hardver. például javítás, korszerűsítés, szerviz, építés, stbvalaki tudna nekem tanácsot, mit kell menni, ki kell dolgozni, hogy milyen hardver kapcsolódó munkahelyek állnak rendelkezésre, hogy mit fizet, mi qualifactions Kell stb stb |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keressen egy helyi társaság kap olyan, mint gyakornok, majd fizetniük kell szar, de ez nem, mit ott.
| |||
| |||
| Igen, mert rájöttem, a számítógép a PC világ a kettős grafikus mag és a 2 szélső akartam dolgoznak ott, de ne olyan jobz folyik abban a pillanatban, olyan online dolgot mond az elérhető munkahelyek, de semmi nem jön ki az én területen. Azt hiszem, meg kell tartani, hogy ellenőrzés. tudod, hogy más számítógép felől tudtam check out? |
|
| |||
| |||
| Lehet hogy azok a helyek, a sárga lapok, I'd ajánljuk megy PCWorld kérve is, hogy nem mindig hirdet a helyeken, mint hogy el járni, az alkalmazás során, és a magas át a személyzet így nemrég új helyre nem nem hirdetett még. |
|
| |||
| |||
| Amikor megkérdeztem a knob a pultnál azt mondta, hogy menjek a weboldalra, Mabey beteg kérheti újra, amikor legközelebb megyek oda. csak a kamatot, amit csinál u do 4 él? |
|
| |||
| |||
| Van egy számítógép javítás, értékesítés, web design, SEO céget. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow someones megy jól ![]() Talán nem is átok a kollázs? ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya hardver! Megy a hardver! i válogatott hardvergyártóval mérnök iskolai lol
| |||
| |||
| Próbálom, hogy a szelíd, mint én is Spencer, de ha használják ugyanazt a nyelvtani és helyesírási meg PCWorld mint te itt, nem vagyok meglepve hogy fordította le. Feltételezem, hogy az Ön ikon zászló, hogy Ön a Nagy-Britanniában, és mint ilyen, az ön angol az anyanyelve. Öreg ember, mint én olvastam álláspályázatok és mi nem "get" és nem érdekel a szöveges üzenetek lingo, különösen a munkára. Azt mondja, hogy ez a hegy, nem pedig a kritikát, hogy a kiküldetés stílus itt. Ha ez nem vonatkozik Önre, akkor hagyja figyelmen kívül, hogy lol, nem lesz mérges. Ha viszont azt kell alkalmazni, akkor fogd meg az üzenetet szíve. Én is voltam fiatal egyszer, (úgy tűnik, mintha nagyon régen), és több, mint én részesedése hibákat. Még azokat. A kérelmeket a szakmai munkát, a szűkös szamár olvasatban azokat dobja ki őket, és soha nem kap egy lábát az ajtón, ha nem. Sok szerencsét. LOL Én ugyanazon a hajón, mint te, aki egy számítógépes hardver munkát, mint egy öreg ember. Én újra olvasni az eredeti post. Ön elhagyó "skool" pár év múlva? Nem tudom, hogy érted főiskolai vagy középiskolai (I don't know what you call gimnáziumot Nagy-Britanniában, bocs). Egyébként, én vagyok, feltéve, hogy érted gimiben. Mi azt javasoljuk, hogy a helyzet pontosan, hogy mit csinálsz. Átolvas honlapok, amelyek nagyszámú számítógép hardver-orientált emberek azok a szív és az összes ismeretek segítségével. Tartsa az ajtókat Leütés (könnyebb, ha él egy olyan nagy városban, mint egy kis saját) az emberek, akik mit gondolsz, akkor igen. Mint Dave azt mondta, meg kell fizetni szar, de ez a természet az állat. Meg kell fizetni, amit tudsz, és mint egy gyerek nem tud sok, de a bérlő, aki majd megtanít sok tehát a kereskedelmi le. Igazából akkor valószínűleg már kap a jobb végén az üzletet, hogy hosszú távon, akkor úgy hangzik, mintha valaki vár felszív a tudás is. Sok szerencsét. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|