פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > דיון Off topic

Register

מחשב עבודה

Reply

שרשרת כלים
Old 3 ספטמבר 2008, 12:47
קבוצת תורמים

Default מחשב עבודה

היי, IM skool לצאת בעוד כמה שנים ואני ממש צביעות להחליט על עבודה אני רוצה. אני יודעת שאני רוצה לעבוד עם מחשבים dont אבל אני יודע בדיוק מה. יש לי boner חומרה עבור מחשב כל כך הייתי רוצה לעבוד, erm, עם חומרת המחשב. למשל תיקון, שדרוג, שרות, בניין, וכו '

מישהו יכול לייעץ לי על מה אני צריכה ללכת עם, עם מי לעבוד, מה חומרת המחשב קשורים עבודות זמינות, מה הם משלמים, מה אני צריך qualifactions וכו 'וכו'
Old 3 ספטמבר 2008, 12:57
מנהל קבוצת

Default מחשב עבודה

מצא מקומית החברה ולקבל בתוך כ מתלמד, לשלם יהיה שטויות אבל זה לא מה שאתה שם.

או שאין הוא תמיד PCWorld.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3 ספטמבר 2008, 13:40
קבוצת תורמים

Default מחשב עבודה

כן, מאז גיליתי את המחשב ב-PC בעולם עם גרפיקה כפולה ו Core 2 קיצוניים אני רוצה לעבוד שם, אבל הם dont יש לך jobz הולך ברגע זה, יש להם דבר עם מקוון אומר הזמינות עבודות אבל לא בא לי על האזור. אני מניח שאני יצטרך לשמור על אותה בדיקה.

האם אתה יודע בכל מחשב במקומות אחרים אני יכול לבדוק?
Old 3 ספטמבר 2008, 13:42
מנהל קבוצת

Default מחשב עבודה

אתה יכול לקרוא את המקומות שלך בדפי זהב, אני רוצה להמליץ נכנס ו PCWorld שואל יותר מדי, הם לא תמיד לפרסם במקומות כמו לקבל ככה נכנס ויישומים יש גבוה לסקף סגל כל כך לאחרונה על המיקום החדש עשוי שלא היו עדיין המפורסם.
Old 3 ספטמבר 2008, 14:47
קבוצת תורמים

Default מחשב עבודה

כששאלתי את ידית לעבר שולחן אמר לי ללכת לאתר אינטרנט, חולה mabey לשאול שוב בפעם הבאה אני הולך לשם.

זה עתה יצא לאור העניין מה לעשות 4 U חיה?
Old 3 ספטמבר 2008, 14:49
מנהל קבוצת

Default מחשב עבודה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Spencer2004 View Post
זה עתה יצא לאור העניין מה לעשות 4 U חיה?

אני הבעלים של תיקון מחשבים, מכירות, עיצוב אתרים, SEO החברה.
Old 3 ספטמבר 2008, 14:58
קבוצת תורמים

Default מחשב עבודה

וואוsomeones הולך טוב
אולי גם לעשות קללה לעבר קולאז '?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי דייב Hybrid View Post
אני הבעלים של תיקון מחשבים, מכירות, עיצוב אתרים, SEO החברה.

המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א

מעבד (ים):
2.3GhZ AMD
לוח האם:
ASUS
זיכרון RAM:
1 חלטורה DDR
כרטיס מסך (S):
256MB-G-כוח
כרטיס קול:
קול Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-Western Digital של 120gb
כונן אופטי (S):
חלוץ של ה-DVD-RW
Case / PSU:
Custom מקרה & 650w PSU
Cooling:
DIY watercooling
רשת / אינטרנט:
בתולה 50mb
צג (S):
Acer 23 "(X233HB)
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate
Old 3 ספטמבר 2008, 15:23
קבוצת תורמים

Default מחשב עבודה

חומרה אותך! ללכת עם החומרה! לקחתי המחשב מהנדס חומרה עבור הספר LOL

המערכת שלי: ubr משחק מחשב

מעבד (ים):
q6600 G0 @ המניה מצונן AC מקפיא
לוח האם:
gigabyte ep45 ds3r
זיכרון RAM:
2GB DDR2 800
כרטיס מסך (S):
4870 1GB
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm IDE
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded צבוע מקרה + W / 1kw ANTEC
Cooling:
2 120mm אוהדים 4 אוהדים 80mm ו HDD
רשת / אינטרנט:
הכפול gigabyte יאן
צג (S):
24 "Acer
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 3 ספטמבר 2008, 17:39
קבוצת תורמים

Default מחשב עבודה

אני מנסה להיות כמו ג 'נטלמן כמו שאני יכול להיות ספנסר, אלא אם נעשה שימוש באותו דקדוק או איות PCWorld הבקשה שלך כפי שעשית כאן, אני לא מופתע הם הפכו אותך. אני מניח את סמל הדגל שאתה מבריטניה ובתור שכזה הוא אנגלית שפת אם. זקנים כמוני לקרוא יישומים העבודה ואנחנו לא "לקבל" ולא אכפת לי לגבי שליחת הודעות טקסט ז 'רגון, במיוחד על עבודה היישום. אני אומר את זה בתור עצה, לא בתור ביקורת על סגנון הפרסום שלך כאן. אם זו אינה חלה עליך אז להתעלם זה LOL, לא מבין כועס. אם, לעומת זאת, היא עושה חלה, ולאחר מכן לקחת את המסר לב.

אני הייתי צעיר מדי פעם, (נראה כמו לפני הרבה זמן), או עשה יותר מאשר את חלקה של טעויות. אני עדיין להפוך אותם. על העבודה להיות יישומים מקצועיים, את הדוק ישבנים יהיה לקרוא להם לזרוק אותם ואתה לעולם לא לקבל את הרגל בדלת, אם אתה לא. בהצלחה. LOL אני באותה סירה כמו שאתה, מחפש עבודה בתור מחשב חומרה ישנה אדם.

אני חוזרת לקרוא את ההודעה המקורית. אתה עוזב "skool" בעוד כמה שנים? אני לא יודע אם אתה מתכוון מכללה או בית ספר תיכון (אני לא יודע מה אתה קורא ספר תיכון בבריטניה, מצטער). בכל מקרה, אני מתכוון בהנחה שאתה בתיכון. מה הייתי מציע כי המצב הוא בדיוק מה שאתם עושים. אתרי אינטרנט לעין כי יש שפע של חומרת המחשב אוריינטציה אנשים עליהם ו לעלע את כל הידע שאתה יכול. שמור על הנקישות על הדלתות (קל יותר אם אתה גר בעיר גדולה ולא קטנה משלו) של אנשים אשר עושים את מה שאתה חושב שאתה עשוי לרצות לעשות. כמו דייב אמר לך ישולמו שטויות, אבל זה אופי של בהמה. תקבל תשלום עבור מה שאתה יודע ובתור ילד אתה לא יודע הרבה, אבל מי אתה שוכר ילמד אותך כל כך הרבה יש את הסחר הנחה. למעשה סביר להניח שאתה מקבל סוף טוב יותר את העסקה בסופו של דבר כפי שאתה נשמע כמו מישהו מחכה לספוג את כל הידע שאתה יכול.

בהצלחה.
Old 4 ספטמבר 2008, 14:51
קבוצת תורמים

Default מחשב עבודה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bubba View Post
אני מנסה להיות כמו ג 'נטלמן כמו שאני יכול להיות ספנסר, אלא אם נעשה שימוש באותו דקדוק או איות PCWorld הבקשה שלך כפי שעשית כאן, אני לא מופתע הם הפכו אותך. אני מניח את סמל הדגל שאתה מבריטניה ובתור שכזה הוא אנגלית שפת אם. זקנים כמוני לקרוא יישומים העבודה ואנחנו לא "לקבל" ולא אכפת לי לגבי שליחת הודעות טקסט ז 'רגון, במיוחד על עבודה היישום. אני אומר את זה בתור עצה, לא בתור ביקורת על סגנון הפרסום שלך כאן. אם זו אינה חלה עליך אז להתעלם זה LOL, לא מבין כועס. אם, לעומת זאת, היא עושה חלה, ולאחר מכן לקחת את המסר לב.

אני הייתי צעיר מדי פעם, (נראה כמו לפני הרבה זמן), או עשה יותר מאשר את חלקה של טעויות. אני עדיין להפוך אותם. על העבודה להיות יישומים מקצועיים, את הדוק ישבנים יהיה לקרוא להם לזרוק אותם ואתה לעולם לא לקבל את הרגל בדלת, אם אתה לא. בהצלחה. LOL אני באותה סירה כמו שאתה, מחפש עבודה בתור מחשב חומרה ישנה אדם.

אני חוזרת לקרוא את ההודעה המקורית. אתה עוזב "skool" בעוד כמה שנים? אני לא יודע אם אתה מתכוון מכללה או בית ספר תיכון (אני לא יודע מה אתה קורא ספר תיכון בבריטניה, מצטער). בכל מקרה, אני מתכוון בהנחה שאתה בתיכון. מה הייתי מציע כי המצב הוא בדיוק מה שאתם עושים. אתרי אינטרנט לעין כי יש שפע של חומרת המחשב אוריינטציה אנשים עליהם ו לעלע את כל הידע שאתה יכול. שמור על הנקישות על הדלתות (קל יותר אם אתה גר בעיר גדולה ולא קטנה משלו) של אנשים אשר עושים את מה שאתה חושב שאתה עשוי לרצות לעשות. כמו דייב אמר לך ישולמו שטויות, אבל זה אופי של בהמה. תקבל תשלום עבור מה שאתה יודע ובתור ילד אתה לא יודע הרבה, אבל מי אתה שוכר ילמד אותך כל כך הרבה יש את הסחר הנחה. למעשה סביר להניח שאתה מקבל סוף טוב יותר את העסקה בסופו של דבר כפי שאתה נשמע כמו מישהו מחכה לספוג את כל הידע שאתה יכול.

בהצלחה.
בסדר, אני אף פעם לא מיושמות 1 ו 2 This is the Internet, דקדוק או איות haz שום משמעות! 1
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
השימוש בתכניות על המחשב מפני רשת במחשב הראשי hotchef23 רישות, מודמים & VoIP 7 31 מאי 2008 14:25
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.