mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Kompiuterių darbo

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 3, 2008, 12:47
Donorų grupės

hey, im paliekant Skool po poros metų ir i cant really sprendžia dėl darbo noriu. žinau, kad noriu dirbti su kompiuteriais, bet i dont know ką. Aš už kompiuterinės įrangos Kvailas klaida todėl norėčiau dirbti, ERM, kompiuterine technika. pavyzdžiui remontas, modernizavimas, priežiūra, pastatų ir tt

Ar kas nors patarimus man, ką man reikia eiti su, kas dirbti, kas Computer Hardware susijusių darbo vietų yra, ką jie moka, ką qualifactions man reikia ir tt ir tt
Old Rugsėjis 3, 2008, 12:57
Administrator Grupė

Rasti vietos įmonės ir užmegzti kaip stažuotojas, sumokėti bus šūdas, bet tai ne tai, ką jūs ten.

Ar visada PCWorld.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugsėjis 3, 2008, 13:40
Donorų grupės

Taip, nes aš atrado "PC World kompiuteris su dviem grafikos ir Core 2 Extreme norėjau dirbti ten, bet jos nereikės jokių jobz vyksta tuo metu, kai jie internete ką sako su siūlomomis darbo vietomis, bet nieko, pasirodo mano srityje. manau, kad teks nuolat tikrinti jo.

Ar žinote, kad kito kompiuterio vietose galėčiau patikrinti?
Old Rugsėjis 3, 2008, 13:42
Administrator Grupė

Galite paskambinti į savo vietas geltonieji puslapiai, I'd recommend going į PCWorld ir prašo per daug, jos ne visada reklamuoti, kaip tokiose vietose kaip kad gauti vaikščioti ir prašymus aukštos atversti darbuotojai taip neseniai naują poziciją, negali buvo reklamuojama dar.
Old Rugsėjis 3, 2008, 14:47
Donorų grupės

Kai paklausiau rankenėlę kasoje liepė man eiti į svetainę, Mabey netinkamą paklausti kitą kartą aš einu į ten.

tik iš palūkanų Kas do u do 4 gyvenimo?
Old Rugsėjis 3, 2008, 14:49
Administrator Grupė

Citata:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
tik iš palūkanų Kas do u do 4 gyvenimo?

Aš savo kompiuterio remontas, pardavimas, web dizainas, optimizavimas paieškos sistemoms bendrovė.
Old Rugsėjis 3, 2008, 14:58
Donorų grupės

wowkažkam vyksta gerai
taip pat gal tai ne prakeikimas koliažą?

Citata:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Aš savo kompiuterio remontas, pardavimas, web dizainas, optimizavimas paieškos sistemoms bendrovė.

Mano sistema: P * L * A * Z * M *

Procesorius (-iai):
2.34GHZ Overclocked! Athlon64 3000 +
Pagrindinė plokštė:
Asus
RAM atmintis:
1,50 koncertą DDR
Graphics Card (-ai):
256MB PCI G-force
Garso plokštė:
Sound Blaster HD 5,1
Kietasis diskas (-ai):
1-80GB 1-120GB Western Digital
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Custom byla & 650W PSU
Aušinimas:
DIY oru aušinami HEATSINK
Tinklas / Internetas:
Mergelės 50Mbps
Monitorius (-ai):
Acer 23 "(X233HB)
Operacinė sistema (-os):
Langų 7-Ultimate
Old Rugsėjis 3, 2008, 15:23
Donorų grupės

J. įrangą! eiti su įrangos! Mane pasirinko kompiuterinės įrangos inžinierius mokyklos lol

Mano sistema: UBR žaidimų kompiuteris

Procesorius (-iai):
Q6600 G0 @ stock aušinami AC šaldikliai
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE ep45 DS3R
RAM atmintis:
2GB DDR2 800
Graphics Card (-ai):
4.870 1gb
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
160GB 7200rpm IDE
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + dažytos atveju m / 1kW Antec
Aušinimas:
2 120mm ventiliatoriai 4 80mm ventiliatorius ir HDD
Tinklas / Internetas:
dvigubas GIGABYTE LAN
Monitorius (-ai):
24 "Acer
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Rugsėjis 3, 2008, 17:39
Donorų grupės

Aš stengiuosi būti taip švelniai, kaip aš galiu būti Spenceris, bet jei naudojami tos pačios gramatikos ir rašybos jūsų PCWorld taikymas kaip tu čia, aš nesu nustebęs jie pasuko you down. Manau jūsų icon Pažymėti, kad esate iš Didžiosios Britanijos ir kaip tokia yra anglų kalba savo gimtąja kalba. Pagyvenę žmonės kaip aš, skaityti darbo prašymus, o mes nei "GET", nei rūpintis text messaging žargonas, ypač darbą. Sakau tai, kaip patarimas, o ne kaip kritika savo parašėte stilius čia. Jei tai nėra jums tinka tada ignoruoti lol, don't get mad. Jei, vis dėlto, ji taikoma, tada pasiimti savo pranešimų į širdį.

Aš irgi buvo jaunas, kai (atrodo kaip seniai) ir padarė daugiau, nei mano dalis klaidų. Aš vis dar jas. Dėl darbo prašymus būti profesionalus, stora asilai juos skaityti bus mesti juos ir jums niekada kojos durų, jei esate ne. Sėkmės. Hi I'm in pačiu laivu kaip jūs, ieškau kompiuterinės įrangos darbo, kaip senas asmeniui.

Aš dar kartą perskaityti originalą paštu. Jūs palieka "Skool" per keletą metų? Nežinau, jei jums tai kolegijoje ar vidurinę mokyklą (I don't know what skambinti vidurinės mokyklos Didžiojoje Britanijoje, sorry). Anyways, aš jums tai darant prielaidą, kad vidurinę mokyklą. Kas siūlyčiau tokiu atveju yra būtent tai, ką darai. Tyrė svetaines, kurios kompiuterinės įrangos gausybės orientuota žmonės apie juos ir sugerti visas žinias galima. Laikyti beldžiasi į duris (lengviau, jeigu jūs gyvenate dideliame mieste, o ne mažų savo) dėl žmonių, kurie daro tai, ką jūs manote, kad galite tai padaryti. Kaip sako Dave, Jums bus mokama šūdas, bet tai yra gyvūnas gamta. Jums bus sumokėta už tai, ką žino ir kaip vaikas nežinote daug, bet kas samdo jus išmokys jus daug, yra kompromisą. Faktiškai jūs tikriausiai gausite geresnį pabaiga spręsti ilgainiui kaip jums skamba kaip kažkas laukia įsisavinti visas žinias galima.

Sėkmės.
Old Rugsėjis 4, 2008, 14:51
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Bubba View Post
Aš stengiuosi būti taip švelniai, kaip aš galiu būti Spenceris, bet jei naudojami tos pačios gramatikos ir rašybos jūsų PCWorld taikymas kaip tu čia, aš nesu nustebęs jie pasuko you down. Manau jūsų icon Pažymėti, kad esate iš Didžiosios Britanijos ir kaip tokia yra anglų kalba savo gimtąja kalba. Pagyvenę žmonės kaip aš, skaityti darbo prašymus, o mes nei "GET", nei rūpintis text messaging žargonas, ypač darbą. Sakau tai, kaip patarimas, o ne kaip kritika savo parašėte stilius čia. Jei tai nėra jums tinka tada ignoruoti lol, don't get mad. Jei, vis dėlto, ji taikoma, tada pasiimti savo pranešimų į širdį.

Aš irgi buvo jaunas, kai (atrodo kaip seniai) ir padarė daugiau, nei mano dalis klaidų. Aš vis dar jas. Dėl darbo prašymus būti profesionalus, stora asilai juos skaityti bus mesti juos ir jums niekada kojos durų, jei esate ne. Sėkmės. Hi I'm in pačiu laivu kaip jūs, ieškau kompiuterinės įrangos darbo, kaip senas asmeniui.

Aš dar kartą perskaityti originalą paštu. Jūs palieka "Skool" per keletą metų? Nežinau, jei jums tai kolegijoje ar vidurinę mokyklą (I don't know what skambinti vidurinės mokyklos Didžiojoje Britanijoje, sorry). Anyways, aš jums tai darant prielaidą, kad vidurinę mokyklą. Kas siūlyčiau tokiu atveju yra būtent tai, ką darai. Tyrė svetaines, kurios kompiuterinės įrangos gausybės orientuota žmonės apie juos ir sugerti visas žinias galima. Laikyti beldžiasi į duris (lengviau, jeigu jūs gyvenate dideliame mieste, o ne mažų savo) dėl žmonių, kurie daro tai, ką jūs manote, kad galite tai padaryti. Kaip sako Dave, Jums bus mokama šūdas, bet tai yra gyvūnas gamta. Jums bus sumokėta už tai, ką žino ir kaip vaikas nežinote daug, bet kas samdo jus išmokys jus daug, yra kompromisą. Faktiškai jūs tikriausiai gausite geresnį pabaiga spręsti ilgainiui kaip jums skamba kaip kažkas laukia įsisavinti visas žinias galima.

Sėkmės.
Gerai 1 I never taikomos ir 2 tai yra internetas, gramatikos ir rašybos haz jokios prasmės!! 1
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.