![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| hey, im paliekant Skool po poros metų ir i cant really sprendžia dėl darbo noriu. žinau, kad noriu dirbti su kompiuteriais, bet i dont know ką. Aš už kompiuterinės įrangos Kvailas klaida todėl norėčiau dirbti, ERM, kompiuterine technika. pavyzdžiui remontas, modernizavimas, priežiūra, pastatų ir ttAr kas nors patarimus man, ką man reikia eiti su, kas dirbti, kas Computer Hardware susijusių darbo vietų yra, ką jie moka, ką qualifactions man reikia ir tt ir tt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rasti vietos įmonės ir užmegzti kaip stažuotojas, sumokėti bus šūdas, bet tai ne tai, ką jūs ten.
| |||
| |||
| Taip, nes aš atrado "PC World kompiuteris su dviem grafikos ir Core 2 Extreme norėjau dirbti ten, bet jos nereikės jokių jobz vyksta tuo metu, kai jie internete ką sako su siūlomomis darbo vietomis, bet nieko, pasirodo mano srityje. manau, kad teks nuolat tikrinti jo. Ar žinote, kad kito kompiuterio vietose galėčiau patikrinti? |
|
| |||
| |||
| Galite paskambinti į savo vietas geltonieji puslapiai, I'd recommend going į PCWorld ir prašo per daug, jos ne visada reklamuoti, kaip tokiose vietose kaip kad gauti vaikščioti ir prašymus aukštos atversti darbuotojai taip neseniai naują poziciją, negali buvo reklamuojama dar. |
|
| |||
| |||
| Kai paklausiau rankenėlę kasoje liepė man eiti į svetainę, Mabey netinkamą paklausti kitą kartą aš einu į ten. tik iš palūkanų Kas do u do 4 gyvenimo? |
|
| |||
| |||
| Aš savo kompiuterio remontas, pardavimas, web dizainas, optimizavimas paieškos sistemoms bendrovė. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow kažkam vyksta gerai ![]() taip pat gal tai ne prakeikimas koliažą? ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| J. įrangą! eiti su įrangos! Mane pasirinko kompiuterinės įrangos inžinierius mokyklos lol
| |||
| |||
| Aš stengiuosi būti taip švelniai, kaip aš galiu būti Spenceris, bet jei naudojami tos pačios gramatikos ir rašybos jūsų PCWorld taikymas kaip tu čia, aš nesu nustebęs jie pasuko you down. Manau jūsų icon Pažymėti, kad esate iš Didžiosios Britanijos ir kaip tokia yra anglų kalba savo gimtąja kalba. Pagyvenę žmonės kaip aš, skaityti darbo prašymus, o mes nei "GET", nei rūpintis text messaging žargonas, ypač darbą. Sakau tai, kaip patarimas, o ne kaip kritika savo parašėte stilius čia. Jei tai nėra jums tinka tada ignoruoti lol, don't get mad. Jei, vis dėlto, ji taikoma, tada pasiimti savo pranešimų į širdį. Aš irgi buvo jaunas, kai (atrodo kaip seniai) ir padarė daugiau, nei mano dalis klaidų. Aš vis dar jas. Dėl darbo prašymus būti profesionalus, stora asilai juos skaityti bus mesti juos ir jums niekada kojos durų, jei esate ne. Sėkmės. Hi I'm in pačiu laivu kaip jūs, ieškau kompiuterinės įrangos darbo, kaip senas asmeniui. Aš dar kartą perskaityti originalą paštu. Jūs palieka "Skool" per keletą metų? Nežinau, jei jums tai kolegijoje ar vidurinę mokyklą (I don't know what skambinti vidurinės mokyklos Didžiojoje Britanijoje, sorry). Anyways, aš jums tai darant prielaidą, kad vidurinę mokyklą. Kas siūlyčiau tokiu atveju yra būtent tai, ką darai. Tyrė svetaines, kurios kompiuterinės įrangos gausybės orientuota žmonės apie juos ir sugerti visas žinias galima. Laikyti beldžiasi į duris (lengviau, jeigu jūs gyvenate dideliame mieste, o ne mažų savo) dėl žmonių, kurie daro tai, ką jūs manote, kad galite tai padaryti. Kaip sako Dave, Jums bus mokama šūdas, bet tai yra gyvūnas gamta. Jums bus sumokėta už tai, ką žino ir kaip vaikas nežinote daug, bet kas samdo jus išmokys jus daug, yra kompromisą. Faktiškai jūs tikriausiai gausite geresnį pabaiga spręsti ilgainiui kaip jums skamba kaip kažkas laukia įsisavinti visas žinias galima. Sėkmės. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|