![]() |
|
| |||
| |||
| hey, im atstājot Skool kas pāris gadus, un nevaru īsti izlemt par darba vēlos. Es zinu, ka vēlos strādāt ar datoriem, bet i dont precīzi zināt, ko. i ir boner par datortehnikas tāpēc es vēlētos strādāt, erm, ar datortehniku. piemēram, remonts, modernizācija, apkalpošana, ēku uttvarētu kāds padomu man par to, kas man jāgriežas ar, kam strādāt, kas datortehniku saistītas darbavietas ir pieejamas, ko viņi maksā, kādi qualifactions i need etc etc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atrast vietējo sabiedrību un iekļūt kā stažieris, jāmaksā būs crap, bet tas nav tas, ko jūs tur.
| |||
| |||
| jā jo es atklāti PC World dators ar duālu grafikas un Core 2 ļoti gribēju strādāt tur, bet viņi dont neviena jobz notiek brīdī, kad tie ir tiešsaistē lieta ar saka pieejamas darbavietas, taču nekas nāk manā jomā. man laikam būtu jāsaglabā tā pārbaudi. Vai jūs zināt citu datoru vietām es varētu apskatīt? |
|
| |||
| |||
| Jūs varētu pieprasīt jūsu dzeltenās lapas vietās, es ieteiktu nonākšana PCWorld un jautā arī, tie ne vienmēr reklamēt vietām, piemēram, ka saņemt pastaiga pieteikumos un ir liels apgrozījums, personālam, lai nesen jauna pozīcija nedrīkst tika reklamēti vēl. |
|
| |||
| |||
| kad es jautāju pogu pie galda man, lai nokļūtu mājas lapā, mabey slikti prasīt atkal nākamreiz i iet tur. tikko no procentu what do u do 4 dzīvo? |
|
| |||
| |||
| Es savu datoru remonts, tirdzniecība, web dizains, SEO uzņēmums. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow kādu krietni ![]() arī varbūt do nolādēt pie kolāžu? ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya hardware! iet ar aparatūru! es paņēmu datortehnikas inženieris skolas lol
| |||
| |||
| Es cenšos tik maigi, kā es varu tikt Spencer, bet, ja tu izmanto pats gramatikas un pareizrakstības jūsu PCWorld piemērošanu, kā jūs šeit, es neesmu pārsteigts, viņi pagriezās jums leju. Es pieņemu jūsu ikona karogu ka jūs no Lielbritānijas un kā tāds angļu valodā ir jūsu dzimtā valoda. Veciem cilvēkiem, kā man lasīt darba pieteikumiem un mēs ne "get", kā arī rūpējamies par īsziņām lingo, it īpaši darba pieteikumu. Es saku kā tip, nevis kritiku savā norīkojuma stilu šeit. Ja tas neattiecas uz jums, tad ignorēt to lol, don't get mad. Tomēr, ja tas attiecas, tad ņem manu vēstuli sirdī. Man arī bija jauni vienreiz (šķiet pirms ilga laika), un veica vairāk nekā mana daļa kļūdām. Es joprojām dara to. Par darba pieteikumiem profesionāli, stingri ēzeļu lasījums viņiem mest tos, un jūs nekad kāju durvju, ja neesat. Labu veiksmi. LOL es esmu vienā laivā kā jūs, meklējot datortehnikas darbā, kā vecs cilvēks. Es vēlreiz lasīt savu sākotnējo post. Jūs atstājat "Skool" in dažiem gadiem? Es nezinu, vai jūs domājāt koledžas vai augstskolas (es nezinu, kas jums zvana vidusskolas Great Britain, sorry). Anyways, es esmu pieņemot, ka jūs ir vidusskola. Ko es ieteiktu šajā situācijā ir tieši tas, ko jūs darāt. Iepazīties mājas lapas, kas ir pārpilnība datortehnikas orientēta ļaudīm, uz tām un sūkāt izstrādā visas zināšanas ir iespējams. Keep klauvē pie durvīm (vieglāk, ja tu dzīvo lielā pilsētā, nevis mazu pašu) par ļaudīm, kas dara to, ko Jūs domājat, ka varat darīt. Tāpat kā Dave teicu, jums tiks pievērsta tam crap, bet tas ir veids zvērs. Jums būs jāmaksā par to, ko jūs zināt un kā kazlēnu nezini daudz, bet kurš izīrē jūs iemācīt jums daudz tā ir tirdzniecība off. Faktiski tu, iespējams iegūt labāku beigām risināšanu ilgtermiņā kā jums skaņas, piemēram, kāds gaida, lai uzsūktu visas zināšanas ir iespējams. Labu veiksmi. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |