rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Komputer pracy

Reply

Narzędzia wątku
Old 3-cia Wrz 2008, 12:47
Grupa dawcy

Default Komputer pracy

hey, pozostawiając im skool w kilka lat, i cant naprawdę decyduje o pracę i wanna. Wiem, że chcę pracować z komputerami, ale ja dont znać dokładnie co. I have a boner do sprzętu komputerowego Chciałbym pracy, erm, ze sprzętem komputerowym. np. naprawy, modernizacji, obsługi technicznej, budowy, itp.

może ktoś mi porad na temat tego, co powinienem pójść z kim pracować, jakie sprzętu komputerowego związane są dostępne miejsca pracy, co płacą, co qualifactions i need itp itd.
Old 3-cia Wrz 2008, 12:57
Administrator Group

Default Komputer pracy

Znajdź lokalne firmy i uzyskać w jako stażysta, płacić będzie beznadziejne, ale to nie to, czego się tam.

Albo istnieje zawsze PCWorld.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3-cia Wrz 2008, 13:40
Grupa dawcy

Default Komputer pracy

I tak, ponieważ odkryto w komputerze PC World z podwójną grafiką i Core 2 Extreme chciałam pracować w tym, ale oni dont mieć jobz się w momencie, mają coś z sieci mówi dostępne miejsca pracy, ale nic nie jest w moim obszarze. I suppose I będą musiały zachować kontrolę go.

wiesz komputerze żadnych innych miejscach i może sprawdzić?
Old 3-cia Wrz 2008, 13:42
Administrator Group

Default Komputer pracy

Można połączyć się z miejsc, w Yellow Pages, I'd polecić chodzenie do PCWorld i prosząc zbyt, nie zawsze reklamować jako miejsca tak dostać pieszo w aplikacjach i wysoki obrót personelu tak niedawno nowe stanowisko, nie mogą zostały jeszcze reklamowane.
Old 3-cia Wrz 2008, 14:47
Grupa dawcy

Default Komputer pracy

kiedy zapytałem gałkę na biurko powiedział do mnie, aby przejść do strony internetowej, Mabey złego pytaj ponownie następnym razem pójdę tam.

tylko z zainteresowaniem, co robić i do 4 żywy?
Old 3-cia Wrz 2008, 14:49
Administrator Group

Default Komputer pracy

Cytat:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
tylko z zainteresowaniem, co robić i do 4 żywy?

I własnym komputerze naprawy, sprzedaż, projektowanie stron internetowych, pozycjonowanie firmy.
Old 3-cia Wrz 2008, 14:58
Grupa dawcy

Default Komputer pracy

wowsomeones będzie dobrze
Może to również przekleństwem na kolaż?

Cytat:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
I własnym komputerze naprawy, sprzedaż, projektowanie stron internetowych, pozycjonowanie firmy.

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (y):
2.3GhZ AMD
Płyta główna:
Asus
Pamięć RAM:
1 gig ddr
Karta graficzna (y):
256 G-force
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-120gb Western Digital's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
przypadku niestandardowego i 650w PSU
Chłodzenie:
diy Watercooling
Sieć / Internet:
dziewicy 50MB
Monitor (y):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (-y):
Vista Ultimate
Old 3-cia Wrz 2008, 15:23
Grupa dawcy

Default Komputer pracy

ya sprzętu! go ze sprzętem! Wybrałem mechanik sprzętu komputerowego dla szkół lol

My System: ubr gier komputerowych

Procesor (y):
q6600 G0 @ stanie schłodzić AC zamrażalni
Płyta główna:
gigabajt ep45 ds3r
Pamięć RAM:
2GB DDR2 800
Karta graficzna (y):
4870 1gb
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + malowane przypadku w / 1kw Antec
Chłodzenie:
2 120mm wentylatory 4 wentylatorów 80mm i hdd
Sieć / Internet:
podwójnego gigabajt Lan
Monitor (y):
24 "Acer
Operating System (-y):
Windows XP
Old 3-cia Wrz 2008, 17:39
Grupa dawcy

Default Komputer pracy

Próbuję być tak delikatne jak można Spencer, ale jeśli użyto tej samej gramatyki i pisowni w swoim wniosku PCWorld jak udało Ci się tutaj nie jestem zaskoczony, że można się w dół. Zakładam przez ikonę flagi, które są z Wielkiej Brytanii i jako takie angielski jest twoim językiem ojczystym. Stare ludzie tacy jak ja, czytać o pracę, a my nie "get", ani nie obchodzi szwargot tekst wiadomości, zwłaszcza w pracy aplikacji. Mówię to jako wskazówka, a nie jako krytykę do delegowania styl tutaj. Jeśli tego nie stosuje się do ciebie następnie zignorować lol, don't get mad. Jeśli jednak, to nie dotyczy, a następnie podjąć moje wiadomości do serca.

I był zbyt małymi raz, (wydaje się to dawno temu), i więcej niż mój udział błędów. I nadal się nimi. Na pracę zawodową być, napięte osłów czytania będą rzucać je i już nigdy nie dostać pieszo w drzwiach, jeśli nie jesteś. Powodzenia. LOL jestem w tej samej łodzi jak Ty, Szukam pracy sprzętu komputerowego, jak człowiek stary.

I ponownie przeczytać oryginalny post. Jesteś pozostawiając "skool" za kilka lat? Nie wiem, czy masz na myśli kolegium lub gimnazjum (I don't know what you call High School w Wielkiej Brytanii, sorry). Anyways, I'm założeniu masz na myśli gimnazjum. Co chciałbym zaproponować w tej sytuacji jest dokładnie co robisz. Czytać strony internetowe, które mają mnóstwo sprzętu komputerowego zorientowane na ludzi i ich suck wszystkich wiedzy możesz. Lek na pukanie drzwi (łatwiejsze, jeśli mieszkasz w dużym mieście, a nie małe własnych) ludzi, którzy robią to, co myślisz może zrobić. Dave Jak powiedział, zostanie wypłacona bzdura, ale jest natura bestii. Zostanie wypłacona za to, co wiesz, jak i dziecko nie wiesz dużo, ale kto wynajmuje będziesz TEACH jest dużo więc jest handel off. Właściwie będzie prawdopodobnie uzyskać lepsze zakończenie transakcji na dłuższą metę, jak brzmią jak ktoś czeka na moczyć całą wiedzę można.

Powodzenia.
Old 4-ty Wrz 2008, 14:51
Grupa dawcy

Default Komputer pracy

Cytat:
Originally Posted by Bubba View Post
Próbuję być tak delikatne jak można Spencer, ale jeśli użyto tej samej gramatyki i pisowni w swoim wniosku PCWorld jak udało Ci się tutaj nie jestem zaskoczony, że można się w dół. Zakładam przez ikonę flagi, które są z Wielkiej Brytanii i jako takie angielski jest twoim językiem ojczystym. Stare ludzie tacy jak ja, czytać o pracę, a my nie "get", ani nie obchodzi szwargot tekst wiadomości, zwłaszcza w pracy aplikacji. Mówię to jako wskazówka, a nie jako krytykę do delegowania styl tutaj. Jeśli tego nie stosuje się do ciebie następnie zignorować lol, don't get mad. Jeśli jednak, to nie dotyczy, a następnie podjąć moje wiadomości do serca.

I był zbyt małymi raz, (wydaje się to dawno temu), i więcej niż mój udział błędów. I nadal się nimi. Na pracę zawodową być, napięte osłów czytania będą rzucać je i już nigdy nie dostać pieszo w drzwiach, jeśli nie jesteś. Powodzenia. LOL jestem w tej samej łodzi jak Ty, Szukam pracy sprzętu komputerowego, jak człowiek stary.

I ponownie przeczytać oryginalny post. Jesteś pozostawiając "skool" za kilka lat? Nie wiem, czy masz na myśli kolegium lub gimnazjum (I don't know what you call High School w Wielkiej Brytanii, sorry). Anyways, I'm założeniu masz na myśli gimnazjum. Co chciałbym zaproponować w tej sytuacji jest dokładnie co robisz. Czytać strony internetowe, które mają mnóstwo sprzętu komputerowego zorientowane na ludzi i ich suck wszystkich wiedzy możesz. Lek na pukanie drzwi (łatwiejsze, jeśli mieszkasz w dużym mieście, a nie małe własnych) ludzi, którzy robią to, co myślisz może zrobić. Dave Jak powiedział, zostanie wypłacona bzdura, ale jest natura bestii. Zostanie wypłacona za to, co wiesz, jak i dziecko nie wiesz dużo, ale kto wynajmuje będziesz TEACH jest dużo więc jest handel off. Właściwie będzie prawdopodobnie uzyskać lepsze zakończenie transakcji na dłuższą metę, jak brzmią jak ktoś czeka na moczyć całą wiedzę można.

Powodzenia.
ok 1 i 2 stosowane i nie jest to internet, gramatyki i ortografii haz bez znaczenia! 1
Reply

Register

Zakładki