![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hey, pozostawiając im skool w kilka lat, i cant naprawdę decyduje o pracę i wanna. Wiem, że chcę pracować z komputerami, ale ja dont znać dokładnie co. I have a boner do sprzętu komputerowego Chciałbym pracy, erm, ze sprzętem komputerowym. np. naprawy, modernizacji, obsługi technicznej, budowy, itp.może ktoś mi porad na temat tego, co powinienem pójść z kim pracować, jakie sprzętu komputerowego związane są dostępne miejsca pracy, co płacą, co qualifactions i need itp itd. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znajdź lokalne firmy i uzyskać w jako stażysta, płacić będzie beznadziejne, ale to nie to, czego się tam.
| |||
| |||
| I tak, ponieważ odkryto w komputerze PC World z podwójną grafiką i Core 2 Extreme chciałam pracować w tym, ale oni dont mieć jobz się w momencie, mają coś z sieci mówi dostępne miejsca pracy, ale nic nie jest w moim obszarze. I suppose I będą musiały zachować kontrolę go. wiesz komputerze żadnych innych miejscach i może sprawdzić? |
|
| |||
| |||
| Można połączyć się z miejsc, w Yellow Pages, I'd polecić chodzenie do PCWorld i prosząc zbyt, nie zawsze reklamować jako miejsca tak dostać pieszo w aplikacjach i wysoki obrót personelu tak niedawno nowe stanowisko, nie mogą zostały jeszcze reklamowane. |
|
| |||
| |||
| kiedy zapytałem gałkę na biurko powiedział do mnie, aby przejść do strony internetowej, Mabey złego pytaj ponownie następnym razem pójdę tam. tylko z zainteresowaniem, co robić i do 4 żywy? |
|
| |||
| |||
| I własnym komputerze naprawy, sprzedaż, projektowanie stron internetowych, pozycjonowanie firmy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow someones będzie dobrze ![]() Może to również przekleństwem na kolaż? ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya sprzętu! go ze sprzętem! Wybrałem mechanik sprzętu komputerowego dla szkół lol
| |||
| |||
| Próbuję być tak delikatne jak można Spencer, ale jeśli użyto tej samej gramatyki i pisowni w swoim wniosku PCWorld jak udało Ci się tutaj nie jestem zaskoczony, że można się w dół. Zakładam przez ikonę flagi, które są z Wielkiej Brytanii i jako takie angielski jest twoim językiem ojczystym. Stare ludzie tacy jak ja, czytać o pracę, a my nie "get", ani nie obchodzi szwargot tekst wiadomości, zwłaszcza w pracy aplikacji. Mówię to jako wskazówka, a nie jako krytykę do delegowania styl tutaj. Jeśli tego nie stosuje się do ciebie następnie zignorować lol, don't get mad. Jeśli jednak, to nie dotyczy, a następnie podjąć moje wiadomości do serca. I był zbyt małymi raz, (wydaje się to dawno temu), i więcej niż mój udział błędów. I nadal się nimi. Na pracę zawodową być, napięte osłów czytania będą rzucać je i już nigdy nie dostać pieszo w drzwiach, jeśli nie jesteś. Powodzenia. LOL jestem w tej samej łodzi jak Ty, Szukam pracy sprzętu komputerowego, jak człowiek stary. I ponownie przeczytać oryginalny post. Jesteś pozostawiając "skool" za kilka lat? Nie wiem, czy masz na myśli kolegium lub gimnazjum (I don't know what you call High School w Wielkiej Brytanii, sorry). Anyways, I'm założeniu masz na myśli gimnazjum. Co chciałbym zaproponować w tej sytuacji jest dokładnie co robisz. Czytać strony internetowe, które mają mnóstwo sprzętu komputerowego zorientowane na ludzi i ich suck wszystkich wiedzy możesz. Lek na pukanie drzwi (łatwiejsze, jeśli mieszkasz w dużym mieście, a nie małe własnych) ludzi, którzy robią to, co myślisz może zrobić. Dave Jak powiedział, zostanie wypłacona bzdura, ale jest natura bestii. Zostanie wypłacona za to, co wiesz, jak i dziecko nie wiesz dużo, ale kto wynajmuje będziesz TEACH jest dużo więc jest handel off. Właściwie będzie prawdopodobnie uzyskać lepsze zakończenie transakcji na dłuższą metę, jak brzmią jak ktoś czeka na moczyć całą wiedzę można. Powodzenia. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
![]() |
|
| Zakładki |