mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

Computer de locuri de muncă

Reply

Thread Tools
Old 3a Sep 2008, 12:47
Grupul de donator

Default Computer de locuri de muncă

hei, IM skool lăsând în vreo doi ani şi i cant-adevăr decide cu privire la locuri de muncă vreau. Ştiu că am vrea să lucreze cu calculatoare, dar i dont stiu exact ce. Am o boner pentru hardware-ul computerului aşa i-ar place să lucrez, erm, cu hardware-ul computerului. de exemplu, repararea, modernizarea, service, construcţii, etc

ar putea cineva sfaturi cu privire la ceea ce eu mi-ar trebui să meargă cu, care să lucreze cu, ceea ce hardware-ul computerului legate de locuri de muncă sunt disponibile, ceea ce le plătească, ceea ce am nevoie de qualifactions etc, etc
Old 3a Sep 2008, 12:57
Administrator Group

Găsiţi un companii locale şi primi într-o ca un stagiar, plata va fi o prostie, dar asta nu e ceea ce se află acolo pentru.

Sau există întotdeauna PC World.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 3a Sep 2008, 13:40
Grupul de donator

da, deoarece am descoperit un computer din lume, cu PC-ul şi o grafică dual core 2 Extreme am vrut să lucreze într-acolo, dar acestea au dont orice jobz întâmplă în momentul de faţă, acestea au o online lucru cu a spune că locurile de muncă disponibile, dar nimic nu-mi vine în zona. Cred că va trebui să-l ţină de verificare.

stii pe orice alt computer locuri am putut verifica afară?
Old 3a Sep 2008, 13:42
Administrator Group

Ai putea apela locuri în galben pagini, mi-ar recomanda să intre în PC World şi cere de asemenea, acestea nu întotdeauna publicitate ca locuri de genul asta te plimba în aplicaţii şi au o mare cifra de afaceri de personal atât de recent, o nouă poziţie nu poate au fost încă anunţate.
Old 3a Sep 2008, 14:47
Grupul de donator

când l-am întrebat de nod la birou mi-a spus să mă duc la site-ul web, mabey bolnav cere din nou data viitoare când mă duc acolo.

doar din interes ce faci u 4 a trai?
Old 3a Sep 2008, 14:49
Administrator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Spencer2004 View Post
doar din interes ce faci u 4 a trai?

I own un computer reparaţii, vânzări, de web design, SEO companiei.
Old 3a Sep 2008, 14:58
Grupul de donator

wowsomeones merge bine
De asemenea, poate face un blestem la colaj?

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Dave Hybrid View Post
I own un computer reparaţii, vânzări, de web design, SEO companiei.

Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A

Procesor (e):
2.3GhZ AMD
Plăci de bază:
Asus
Memorie RAM:
1 gig DDR
Placă grafică (e):
256MB G-vigoare
Placă de sunet:
Sound Blaster 5.1
Hard Drive (e):
1-80GB 1-120GB western digital al
Optical Drive (e):
pionier al DVD-RW
Cauza / PSU:
personalizat de caz & 650w PSU
Răcire:
DIY watercooling
Network / Internet:
virgin 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate
Old 3a Sep 2008, 15:23
Grupul de donator

hardware tine!!! du-te cu hardware-ul!!! Am luat de hardware inginer pentru şcoală lol

Sistemul meu: ubr de jocuri, calculator

Procesor (e):
q6600 G0 @ stoc răcit AC congelator
Plăci de bază:
Gigabyte ep45 ds3r
Memorie RAM:
2 GB DDR2 800
Placă grafică (e):
4870 1GB
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Cauza / PSU:
modded + vopsit caz w / 1kw antec
Răcire:
2 120mm fans 4 80mm fani si un hdd
Network / Internet:
dual gigaoctet lan
Monitor (e):
24 "Acer
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 3a Sep 2008, 17:39
Grupul de donator

Sunt încercarea de a fi la fel de blând ca si eu pot fi Spencer, dar dacă l-aţi utilizat aceeaşi gramatică şi de ortografie de pe PC World aplicare ca ai facut aici, nu ma surprins au transformat te jos. Presupun că de-vă că aţi pictograma pavilion sunt din Marea Britanie şi, ca atare, engleza este limba maternă. Veche de oameni ca mine citeste cereri de locuri de muncă şi nici nu am "get" şi nici nu le pasă de mesaje text limbă străină, în special pe o cerere de angajare. Spun acest lucru ca un sfat, nu ca o critica la stilul postaţi aici. Dacă acest lucru nu se aplică în cazul dumneavoastră, atunci ignora-l lol, nu te supăra. Dacă, totuşi, nu se aplică, atunci ia-mi mesaj la inima.

Am fost prea tânăr, o dată, (se pare ca o mult timp în urmă), şi a făcut mai mult de partea mea de greşeli. Eu inca le face. La cereri de locuri de muncă să fie profesionist, a strans fundurile lectură le va arunca-le şi veţi obţine o niciodată piciorul în uşă, dacă nu sunt. Succes. LOL Eu sunt în aceeaşi barcă ca si tine, in cautarea unui loc de muncă de hardware ca un vechi persoană.

Am citit esti original post. Sunteti lăsând "skool" în câţiva ani? Nu ştiu dacă vrei să spui facultate sau de liceu (nu ştiu ce-ai spune de liceu in Marea Britanie, îmi pare rău). Oricum, eu sunt presupunând că vrei să spui liceu. Ce aş sugera că, în situaţia este exact ceea ce faci. Citi cu atenţie site-uri web care au o pletoră de hardware-ul computerului orientate spre oameni buni pe ele şi suge toate cunoştinţele puteţi. Păstraţi bate la usi (mai uşor dacă locuieşti într-un oraş mare, mai degrabă decât un mic proprii) de oameni care fac ceea ce cred că este posibil să doriţi să faceţi. Ca Dave spus, va fi plătit o prostie, dar că este de natura a bestie. Veţi fi plătit pentru ceea ce ştiu şi cum un copil pe care nu le cunosc de mult, dar cine te angajeaza vă va învăţa atât de mult, există compromis. De fapt, probabil, va primi la sfârşitul celei de-a mai bună afacere pe termen lung, după cum vă sună cineva de aşteptare pentru a fi ud până toate cunoştinţele puteţi.

Succes.
Old 4a Sep 2008, 14:51
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Bubba View Post
Sunt încercarea de a fi la fel de blând ca si eu pot fi Spencer, dar dacă l-aţi utilizat aceeaşi gramatică şi de ortografie de pe PC World aplicare ca ai facut aici, nu ma surprins au transformat te jos. Presupun că de-vă că aţi pictograma pavilion sunt din Marea Britanie şi, ca atare, engleza este limba maternă. Veche de oameni ca mine citeste cereri de locuri de muncă şi nici nu am "get" şi nici nu le pasă de mesaje text limbă străină, în special pe o cerere de angajare. Spun acest lucru ca un sfat, nu ca o critica la stilul postaţi aici. Dacă acest lucru nu se aplică în cazul dumneavoastră, atunci ignora-l lol, nu te supăra. Dacă, totuşi, nu se aplică, atunci ia-mi mesaj la inima.

Am fost prea tânăr, o dată, (se pare ca o mult timp în urmă), şi a făcut mai mult de partea mea de greşeli. Eu inca le face. La cereri de locuri de muncă să fie profesionist, a strans fundurile lectură le va arunca-le şi veţi obţine o niciodată piciorul în uşă, dacă nu sunt. Succes. LOL Eu sunt în aceeaşi barcă ca si tine, in cautarea unui loc de muncă de hardware ca un vechi persoană.

Am citit esti original post. Sunteti lăsând "skool" în câţiva ani? Nu ştiu dacă vrei să spui facultate sau de liceu (nu ştiu ce-ai spune de liceu in Marea Britanie, îmi pare rău). Oricum, eu sunt presupunând că vrei să spui liceu. Ce aş sugera că, în situaţia este exact ceea ce faci. Citi cu atenţie site-uri web care au o pletoră de hardware-ul computerului orientate spre oameni buni pe ele şi suge toate cunoştinţele puteţi. Păstraţi bate la usi (mai uşor dacă locuieşti într-un oraş mare, mai degrabă decât un mic proprii) de oameni care fac ceea ce cred că este posibil să doriţi să faceţi. Ca Dave spus, va fi plătit o prostie, dar că este de natura a bestie. Veţi fi plătit pentru ceea ce ştiu şi cum un copil pe care nu le cunosc de mult, dar cine te angajeaza vă va învăţa atât de mult, există compromis. De fapt, probabil, va primi la sfârşitul celei de-a mai bună afacere pe termen lung, după cum vă sună cineva de aşteptare pentru a fi ud până toate cunoştinţele puteţi.

Succes.
ok 1 niciodată n-am aplicat şi 2 acest lucru este pe internet, de gramatică şi ortografie Haz nu sensul! 1
Reply

Register

Marcaje