![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
hej, im odchode Skool za pár rokov, a i cant opravdu rozhodne o prácu chcem. viem, že chcú pracovať s počítačmi, ale i dont vedieť, čo presne. Mám chyba u počítačového hardvéru
tak by som chcel pracovať, ERM, s počítačovým hardvérom. napríklad opravy, modernizáciu, opravy, stavby, atďmohol niekto poradit mi, čo som mala ísť s, ktorí sa práci s počítačovým hardvérom, čo súvisí zamestnanosti sú k dispozícii, čo sa oplatí, čo qualifactions Potřebuji atď atď |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nájdite miestne firmy a dostat do ako praktikant, platiť bude blbost, ale to nie je to, čo ste tam.
|
|||
|
|||
|
áno, pretože som objavil v počítači PC World s duálnou grafikou a Core 2 Extreme som chcel pracovať tam, ale nemáte žiadne jobz prebieha v súčasnosti majú on-line, čo sa hovorí, voľné pracovné miesta, ale nič sa v mojom oblasti. Predpokladám, že budem musieť držať kontrolu to.
Poznáte nejaké iné počítačové miestach som mohol vyskúšať? |
|
|
|||
|
|||
|
Mohli by ste zavolať miesta vo vašom žlté stránky, bych odporučiť ísť do PCWorld a žiadajú tiež, nie vždy propagovať ako objekty, ako že si chodí do aplikácií a majú vysoký obrat zamestnancov, takže nedávno novej polohe nesmie bola zverejniť ešte.
|
|
|
|||
|
|||
|
Keď som požiadal gombík na stole mi povedal, že pre prechod na webové stránky, mabey choré obráťte sa opäť nabudúce aj tam.
Len z úrokov, čo robiť a urobiť 4 a žije? |
|
|
|||
|
|||
|
I vlastný počítač, opravy, predaj, web design, SEO firmy. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
wow
someones nedarí ![]() Možno aj to prokletí na koláže? ![]()
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ya hardware! ísť s hardware! i naberanie počítačového hardvéru inžinier pre školské lol
|
|||
|
|||
|
Ja som sa snaží byť tak jemný ako ja môže byť Spencer, ale ak ste použili rovnakú gramatiku a pravopis na vašu žiadosť PCWorld jak jste tady, já nejsem prekvapený, že sa vám nadol. Predpokladám, že by vašu ikonu vlajky, že ste z Veľkej Británie a ako taký je anglický vašej materinským. Starší ľudia, ako já čítaj žiadostí o prácu a my ani "dostať", ani starostlivosť o textových správ žargón, najmä pokiaľ ide o žiadosti o zamestnanie. Hovorím to ako tip, nie ako kritiku, aby vaše vysielanie štýlu tu. Pokiaľ toto neplatí pre vás potom ignorovať lol, neoznačujte nahnevať. Ak však nemá vzťahovať, potom moje posolstvo k srdcu.
Já byl taky raz mladý, (javí sa ako už dlho), a viac ako môj podiel chýb. I napriek tomu sa im. Na žiadosti o zamestnanie byť profesionálne, krátku somáre čítanie im bude hodiť nich a nikdy dostať nohu do dverí, ak si nie ste. Veľa šťastia. LOL som na rovnakej lodi ako vy, a to pre počítačový hardware prácu ako starý človek. I znovu prečítať svoje pôvodné miesto. Poletíme "Skool" za pár rokov? Nevím, jestli máte na mysli koľaj alebo vysokej škole (Nechcem know what Zavoláte vysokej školy vo Veľkej Británii, sorry). Tak ako tak, som za predpokladu, myslíš vysokej školy. Co bych v naznačujú, že situácia je presne to, čo robíte. Prezrieť webové stránky, ktoré majú množstvo počítačového hardvéru orientovaných ľudí na nich a nasávať všetky poznatky môžete. Mějte klope na dvere (jednoduchšie, ak si žiť vo veľkomeste, skôr ako malé vlastné) ľudí, ktorí robia to, čo si myslíte, že budete chcieť robiť. Podobne ako Dave povedal, bude vám vyplatená svinstvo, ale to je povaha šelmy. Budete zaplatil za to, čo viete, a ako chlapec neviete veľa, ale ten, kto vás prenasledujú naučím vás, takže je oveľa obchode off. Vlastne budete mať pravdepodobne lepší koniec transakcie v dlhom období, ako budete znieť ako niekto čaká, aby nasiakli všetky poznatky môžete. Veľa šťastia. |
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
|