![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хеј, остављајући им скоол за пар година и ја лицемјерје стварно одлучили на послу и желите. Знам да желим да раде са рачунарима, али ја донт кноткле тачно шта. Имам неуспех за рачунарски хардвер тако да бих желео да раде, ЕРМ, уз рачунарски хардвер. нпр поправку, надоградња, одржавање, изградњу, итдмогао неко савет за мене што сам требао ићи са, који су за рад са, шта хардвером рачунара повезаних радних места на располагању, што они плаћају, шта ја потреба куалифацтионс итд итд |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нађите локалне компаније и доћи у као приправник, да плате ће бити срање, али то није оно што се тамо.
| |||
| |||
| откад сам открила да рачунара у ПЦ свету с двојним графике и основни 2 екстремним хтела сам да раде тамо, али они донт имати било који јобз дешава у овом тренутку, они су онлине ствар с каже располол̌ивих радних места, али ништа не долази у мојој подручју. Претпостављам да ћу морати држати чек Интернет. Знате ли било који други рачунарски местима ја могао проверити? |
|
| |||
| |||
| Ви могли назвати места у вашем жуте странице Лекар је такође препоручио бих идући у ПЦУорлд молба и превише, не увек оглашавате као местима као што су да се хода у апликације и има високу изручити особља тако недавно нови положај мај не су оглашена ыет. |
|
| |||
| |||
| кад сам питао дугме на столу ми је рекао да иде на уеб страницу, мабеы болестан поново питати следећи пут идем тамо. само из интереса, што у до 4 жива? |
|
| |||
| |||
| ЈА властити рачунар поправку, продаја, израда уеб страница, СЕО компаније. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вау сомеонес иде добро ![]() такође можда направити колаж на проклетство? ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ыа хардуаре! ићи са хардвером! ја покупили рачунарског хардвера инжењер за школу лол
| |||
| |||
| Им 'тежак да буде њежан као што могу бити Спенцер, али ако користе исту граматику и правопис на вашој ПЦУорлд апликација као што сте урадили овде, нисам изненађен окренуше вам доле. Претпостављам ваша застава икону да си из Велике Британије и као такав је ваш енглески матерњи језик. Стари људи попут мене чита молбе за посао, а ми ни "добити" ни стало текстуалних порука жаргон, а поготово на посао апликације. Хоћу рећи ово као савет, а не као критику на свој стил постинг овде. Ако се то не односи на вас тада занемари лол то, немој се љут. Ако, међутим, он не важе, тада се моје поруке срце. Ја сам некад била млада, (изгледа као давно), па је направио више него што је мој удео погреа̨ке. Још увек их. На молбе за посао буде професионално, у уској магарицама реадинг ће их роад их и нећете добити ногом у врата, ако нису. Сретно. ЛОЛ ја сам у истом броду као и ви, у потрази за рачунарски хардвер посао као старе лица. И поново читати ваш изворни пост. Ви сте остављајући "скоол" за неколико година? Не знам, ако сте мислили на колеџу или средњу школу (не знам шта позив средњошколаца у Великој Британији, извињавамо се). АНыуаыс, Им 'претпостављив сте мислили средњошколаца. Шта бих предложити у тој ситуацији је тачно оно што радите. Простудирати уебове које имају плетора компјутерског хардвера оријентисани људи о њима и сисати све знање можете. Имајте куцају на врата (лакше ако живите у великом граду него мало сопствене) од људи који раде оно што мислите да сте мај желите да урадите. Сличан Даве рекао, бит ће вам плата срање, али то је природа звери. Бит ћете плаћени за оно што знамо и као Јаре не знате много, али ко год хирес ли ће вас научити пуно па је трговина офф. Заправо ћете вероватно добити боље завршетка посла на дуже стазе, као звук попут вас неко чека да сви упити знање можете. Сретно. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Коришћење програма на рачунару у мрежи од главног рачунара | хотцхеф23 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 31 мај 2008 14:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |