az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Konu Tartışma Kapalı

Register

Bilgisayar işi

Reply

Konu Araçları
Old 3. Eylül 2008, 12:47
Bağış Grubu

Default Bilgisayar işi

Birkaç yıl içinde Hey, im terk skool ve i gerçekten iş i karar cant istiyorum. Ben bilgisayar ama i dont çalışmak için bu bilgileri istediğiniz bilgileri tam olarak ne. Ben bilgisayar donanım için bir pot var bu yüzden, ERM çalışma, bilgisayar donanım istiyorum. , hizmet, inşaat, vb yükseltiyorsanız örneğin tamir için

i, kim, ne bilgisayar donanımı ile ilgili işlerde çalışmak için neler olması konusunda tavsiye verebilecek biri bana, bu, qualifactions ne gerek vs vs ne ödeme mevcuttur
Old 3. Eylül 2008, 12:57
Yönetici Grubu

Default Bilgisayar işi

Yerel bir şirket bulun ve bir stajyer olarak ödemek kitap olacak almak, ama bu o ne orada içindir.

Veya her zaman olduğu PCWorld.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3. Eylül 2008, 13:40
Bağış Grubu

Default Bilgisayar işi

evet beri çift grafik ve Core 2 Extreme i bilgisayar dünyasında bir bilgisayar keşfetti var ama herhangi bir jobz şu anda devam yok çalışmak istedim, onlar online bir şey var diyor mevcut işleri sadece kadar geliyor benim alanı. Onu kontrol etmeyi sürdürmek olacaktır sanırım.

Herhangi bir diğer bilgisayar yerlerde Göz atabileceğim biliyor musunuz?
Old 3. Eylül 2008, 13:42
Yönetici Grubu

Default Bilgisayar işi

Sen, ben tavsiye ediyorum PCWorld girmeden ve çok isteyen, her zaman olduğu uygulamalarda yürüyerek almak ve personel üzerinde yüksek bir dönüş olması dolayısıyla yeni konum Mayıs değil gibi yerlerde olarak tanıtımı don't sarı sayfalarda yerleri diyebilirsin henüz ilan edilmiştir.
Old 3. Eylül 2008, 14:47
Bağış Grubu

Default Bilgisayar işi

Ben masası bulunan tokmak sorulan web sitesine, mabey hasta tekrar oraya git sonraki sormak gitmek söyledi.

Sadece Ne ilginç bir yaşam 4 var?
Old 3. Eylül 2008, 14:49
Yönetici Grubu

Default Bilgisayar işi

Alıntı:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
Sadece Ne ilginç bir yaşam 4 var?

Bir bilgisayar onarım, satış, web tasarımı, SEO şirket var.
Old 3. Eylül 2008, 14:58
Bağış Grubu

Default Bilgisayar işi

vaysomeones iyi gidiyor
Ayrıca belki kolaj bir lanet var?

Alıntı:
Originally Posted by Dave Hibrid View Post
Bir bilgisayar onarım, satış, web tasarımı, SEO şirket var.

Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A

İşlemci (ler):
2.3GhZ AMD
Anakart:
Asus
RAM hafıza:
1 gig DDR
Grafik Kartı (ler):
256MB G-Force
Ses Kartı:
Sound Blaster 5,1
Sabit Disk (ler):
1-80GB 1-120gb batı dijital
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
özel durum ve 650w PSU
Soğutma:
DIY watercooling
bakire 50MB
Monitör (ler):
Acer 23 "(X233HB)
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate
Old 3. Eylül 2008, 15:23
Bağış Grubu

Default Bilgisayar işi

Sana donanım! donanım ile git! Ben okula lol için bilgisayar donanım mühendisi aldı

Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar

İşlemci (ler):
stok AC dondurucu soğutmalı @ q6600 G0
Anakart:
gigabayt ep45 ds3r
RAM hafıza:
2GB DDR2 800
Grafik Kartı (ler):
4870 1GB
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
160gb 7200rpm IDE
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM kombo DVD + /-rw
Case / PSU:
modded + durumda w / 1kw ANTEC boyalı
Soğutma:
2 120mm fanlar 4 80mm fanlar ve HDD
Çift gigabayt LAN
Monitör (ler):
24 "Acer
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 3. Eylül 2008, 17:39
Bağış Grubu

Default Bilgisayar işi

Ben Spencer olabilir gibi yumuşak olması, ama çalışıyorum eğer PCWorld uygulama da aynı dilbilgisi ve imla kullanılan burada yaptım, ben size geri çevirdi sürpriz değil. Sana ve İngiltere gibi İngilizce anadili olan bu sizin simge bayrağının varsayıyorum. Benim gibi Yaşlılar iş uygulamaları okuyun ve ne "" elde ne de bakım metin Lingo mesajlaşma, özellikle bir iş başvurusuyla ilgili. Bir ipucu olarak, Gönderim tarzı bir eleştiri olarak bu değil söylüyorlar. Bu sizin için daha sonra geçerli değildir bu lol, deli alamadım gelmektedir. Ancak, uygulayın, sonra kalp için mesaj almak yönlendirmez.

Ben de bir kez, (uzun zaman önce gibi) gibi, genç ve hatalar benim payı daha yaptı. Hala bunları yapmak. Iş uygulamaları profesyonel olmak tarihinde, sıkı asses onları dışarı atmak ve eğer değilse siz kapıyı bir ayakkabı almak asla okuma. Iyi şanslar. LOL Seninle aynı tekne içinde, yaşlı bir kişi olarak bir bilgisayar donanımı iş arıyorum.

Ben orijinal sonrası yeniden okuyun. You "" birkaç yıl içinde skool gidiyoruz? Eğer üniversite veya yüksek okul (Sana İngiltere'de lise, üzgünüm) diyoruz bilmiyorum demek bilmiyorum. Zaten, seni yüksek okul anlamına varsayarak yaşıyorum. Bu durumda ne tavsiye ediyor tam olarak ne yaptığını bulunmaktadır. Bilgisayar donanım bir bolluk onlara millet odaklı olması ve tüm bilgi kadar berbat web siteleri incelemek. Kapı üzerine eleştiri tutun (eğer büyük bir şehirde yaşamak çok daha kolay bir kendi) sizi yapmak istiyorsun Mayıs düşüncelerinizi yapıyorsun millet küçük. Dave gibi, bok ödenmiş olacağını söyledi, ama bu canavar niteliği olduğunu. Sen ne biliyorsun için ödenecek fazla bilmiyorum bir çocuk gibi, ama kim fazla bu nedenle ticaret dışı olduğunu öğretecek hires. Gibi Birisi size tüm bilgi kadar emmek için bekliyor gibi Aslında muhtemelen uzun vadede anlaşmanın sonuna kadar iyi olacaktır.

Iyi şanslar.
Old 4. Eylül 2008, 14:51
Bağış Grubu

Default Bilgisayar işi

Alıntı:
Originally Posted by Bubba View Post
Ben Spencer olabilir gibi yumuşak olması, ama çalışıyorum eğer PCWorld uygulama da aynı dilbilgisi ve imla kullanılan burada yaptım, ben size geri çevirdi sürpriz değil. Sana ve İngiltere gibi İngilizce anadili olan bu sizin simge bayrağının varsayıyorum. Benim gibi Yaşlılar iş uygulamaları okuyun ve ne "" elde ne de bakım metin Lingo mesajlaşma, özellikle bir iş başvurusuyla ilgili. Bir ipucu olarak, Gönderim tarzı bir eleştiri olarak bu değil söylüyorlar. Bu sizin için daha sonra geçerli değildir bu lol, deli alamadım gelmektedir. Ancak, uygulayın, sonra kalp için mesaj almak yönlendirmez.

Ben de bir kez, (uzun zaman önce gibi) gibi, genç ve hatalar benim payı daha yaptı. Hala bunları yapmak. Iş uygulamaları profesyonel olmak tarihinde, sıkı asses onları dışarı atmak ve eğer değilse siz kapıyı bir ayakkabı almak asla okuma. Iyi şanslar. LOL Seninle aynı tekne içinde, yaşlı bir kişi olarak bir bilgisayar donanımı iş arıyorum.

Ben orijinal sonrası yeniden okuyun. You "" birkaç yıl içinde skool gidiyoruz? Eğer üniversite veya yüksek okul (Sana İngiltere'de lise, üzgünüm) diyoruz bilmiyorum demek bilmiyorum. Zaten, seni yüksek okul anlamına varsayarak yaşıyorum. Bu durumda ne tavsiye ediyor tam olarak ne yaptığını bulunmaktadır. Bilgisayar donanım bir bolluk onlara millet odaklı olması ve tüm bilgi kadar berbat web siteleri incelemek. Kapı üzerine eleştiri tutun (eğer büyük bir şehirde yaşamak çok daha kolay bir kendi) sizi yapmak istiyorsun Mayıs düşüncelerinizi yapıyorsun millet küçük. Dave gibi, bok ödenmiş olacağını söyledi, ama bu canavar niteliği olduğunu. Sen ne biliyorsun için ödenecek fazla bilmiyorum bir çocuk gibi, ama kim fazla bu nedenle ticaret dışı olduğunu öğretecek hires. Gibi Birisi size tüm bilgi kadar emmek için bekliyor gibi Aslında muhtemelen uzun vadede anlaşmanın sonuna kadar iyi olacaktır.

Iyi şanslar.
tamam 1 i ve uygulamalı asla 2 bu internet, dilbilgisi ve imla Haz hiçbir anlamı! 1
Reply

Register

Bookmarks