![]() |
|
| |||
| |||
| Birkaç yıl içinde Hey, im terk skool ve i gerçekten iş i karar cant istiyorum. Ben bilgisayar ama i dont çalışmak için bu bilgileri istediğiniz bilgileri tam olarak ne. Ben bilgisayar donanım için bir pot var bu yüzden, ERM çalışma, bilgisayar donanım istiyorum. , hizmet, inşaat, vb yükseltiyorsanız örneğin tamir içini, kim, ne bilgisayar donanımı ile ilgili işlerde çalışmak için neler olması konusunda tavsiye verebilecek biri bana, bu, qualifactions ne gerek vs vs ne ödeme mevcuttur |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yerel bir şirket bulun ve bir stajyer olarak ödemek kitap olacak almak, ama bu o ne orada içindir.
| |||
| |||
| evet beri çift grafik ve Core 2 Extreme i bilgisayar dünyasında bir bilgisayar keşfetti var ama herhangi bir jobz şu anda devam yok çalışmak istedim, onlar online bir şey var diyor mevcut işleri sadece kadar geliyor benim alanı. Onu kontrol etmeyi sürdürmek olacaktır sanırım. Herhangi bir diğer bilgisayar yerlerde Göz atabileceğim biliyor musunuz? |
|
| |||
| |||
| Sen, ben tavsiye ediyorum PCWorld girmeden ve çok isteyen, her zaman olduğu uygulamalarda yürüyerek almak ve personel üzerinde yüksek bir dönüş olması dolayısıyla yeni konum Mayıs değil gibi yerlerde olarak tanıtımı don't sarı sayfalarda yerleri diyebilirsin henüz ilan edilmiştir. |
|
| |||
| |||
| Ben masası bulunan tokmak sorulan web sitesine, mabey hasta tekrar oraya git sonraki sormak gitmek söyledi. Sadece Ne ilginç bir yaşam 4 var? |
|
| |||
| |||
| Bir bilgisayar onarım, satış, web tasarımı, SEO şirket var. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vay someones iyi gidiyor ![]() Ayrıca belki kolaj bir lanet var? ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sana donanım! donanım ile git! Ben okula lol için bilgisayar donanım mühendisi aldı
| |||
| |||
| Ben Spencer olabilir gibi yumuşak olması, ama çalışıyorum eğer PCWorld uygulama da aynı dilbilgisi ve imla kullanılan burada yaptım, ben size geri çevirdi sürpriz değil. Sana ve İngiltere gibi İngilizce anadili olan bu sizin simge bayrağının varsayıyorum. Benim gibi Yaşlılar iş uygulamaları okuyun ve ne "" elde ne de bakım metin Lingo mesajlaşma, özellikle bir iş başvurusuyla ilgili. Bir ipucu olarak, Gönderim tarzı bir eleştiri olarak bu değil söylüyorlar. Bu sizin için daha sonra geçerli değildir bu lol, deli alamadım gelmektedir. Ancak, uygulayın, sonra kalp için mesaj almak yönlendirmez. Ben de bir kez, (uzun zaman önce gibi) gibi, genç ve hatalar benim payı daha yaptı. Hala bunları yapmak. Iş uygulamaları profesyonel olmak tarihinde, sıkı asses onları dışarı atmak ve eğer değilse siz kapıyı bir ayakkabı almak asla okuma. Iyi şanslar. LOL Seninle aynı tekne içinde, yaşlı bir kişi olarak bir bilgisayar donanımı iş arıyorum. Ben orijinal sonrası yeniden okuyun. You "" birkaç yıl içinde skool gidiyoruz? Eğer üniversite veya yüksek okul (Sana İngiltere'de lise, üzgünüm) diyoruz bilmiyorum demek bilmiyorum. Zaten, seni yüksek okul anlamına varsayarak yaşıyorum. Bu durumda ne tavsiye ediyor tam olarak ne yaptığını bulunmaktadır. Bilgisayar donanım bir bolluk onlara millet odaklı olması ve tüm bilgi kadar berbat web siteleri incelemek. Kapı üzerine eleştiri tutun (eğer büyük bir şehirde yaşamak çok daha kolay bir kendi) sizi yapmak istiyorsun Mayıs düşüncelerinizi yapıyorsun millet küçük. Dave gibi, bok ödenmiş olacağını söyledi, ama bu canavar niteliği olduğunu. Sen ne biliyorsun için ödenecek fazla bilmiyorum bir çocuk gibi, ama kim fazla bu nedenle ticaret dışı olduğunu öğretecek hires. Gibi Birisi size tüm bilgi kadar emmek için bekliyor gibi Aslında muhtemelen uzun vadede anlaşmanın sonuna kadar iyi olacaktır. Iyi şanslar. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
![]() |
|
| Bookmarks |