менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Комп'ютерні роботи

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 вересня 2008, 12:47
Донор групи

Default Комп'ютерні роботи

Гей, залишаючи їм Skool через пару років, і я нахиляє дійсно вирішать на роботу я хочу. Я знаю, що я хочу працювати з комп'ютерами, але я не знаю що саме. У мене є промах для комп'ютерного обладнання Тому я хотів би, щоб робота, ERM, з комп'ютерною технікою. Наприклад, в ремонті, модернізації, технічного обслуговування, будівництво і т.д.

Чи може хто мені поради про те, що я повинен піти з, хто працювати, з якого комп'ютера апаратного забезпечення робочих місць для алергіків, за що вони платять, що мені потрібно qualifactions т.д і т.п.
Old 3 вересня 2008, 12:57
Адміністратор групи

Знайти місцеві компанії та отримати в якості стажера, оплата буде лайно, але це не те, що ви там.

Або завжди є PCWorld.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 3 вересня 2008, 13:40
Донор групи

Так, тому що я виявив комп'ютер в світі комп'ютер з подвійною графікою і Core 2 Extreme, що хочу працювати там, але вони не мають будь-якого jobz відбувається в той момент, вони мають саме з онлайн говорить наявні робочі місця, але нічого не виходить у мене в області. Я думаю, мені доведеться тримати його перевірка.

Чи знаєте ви, будь-якого іншого комп'ютера, місця, де я можу перевірити?
Old 3 вересня 2008, 13:42
Адміністратор групи

Ви можете зателефонувати в місцях вашого жовті сторінки, я рекомендую вдаючись PCWorld і просять теж, вони не завжди мати як місця, як отримати, що ходити в додатках і мають високий оборот співробітників, з тим нещодавно нова посада не може , були оголошені ще.
Old 3 вересня 2008, 14:47
Донор групи

Коли я запитав, ручка на столі сказали мені перейти на сайт, Mabey жорстокого запитати наступного разу я йду туди.

просто з інтересу, що Do U Do 4 життя?
Old 3 вересня 2008, 14:49
Адміністратор групи

Цитата:
Спочатку Написав Spencer2004 View Post
просто з інтересу, що Do U Do 4 життя?

У мене є комп'ютер ремонт, продаж, веб-дизайн, SEO компанії.
Old 3 вересня 2008, 14:58
Донор групи

Wowкому-то йде добре
Також може бути, зробити прокляття на колажі?

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
У мене є комп'ютер ремонт, продаж, веб-дизайн, SEO компанії.

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.3ГГц AMD
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1 концерт DDR
Графічна карта (и):
256mb G-сила
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY watercooling
Мережі / Інтернет:
Virgin 50mb
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Vista Ultimate
Old 3 вересня 2008, 15:23
Донор групи

Я. апаратно! йти з апаратурою! Я вибрав Інженер комп'ютерного обладнання для шкіл LOL

Моя система: UBR комп'ютерні ігри

Процесор (и):
Q6600 G0 @ складі охолодженням AC морозильник
Материнська плата:
Gigabyte EP45 DS3R
ОЗУ:
2GB DDR2 800
Графічна карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
160GB 7200rpm IDE
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Діло / PSU:
мода + пофарбовані разі W / 1kw Antec
Охолодження:
2 120-мм вентиляторами 4 80mm вентиляторів і жорсткого диска
Мережі / Інтернет:
Gigabyte Dual LAN
Монітор (и):
24 "Acer
Операційна система (и):
Windows XP
Old 3 вересня 2008, 17:39
Донор групи

Я намагаюся бути ніжним, як я можу бути Спенсера, але якщо ви використовували ті ж граматичні та орфографічні на PCWorld застосування, як ви робили тут, я не здивовані, що ви повернули вниз. Я вважаю, вашим значок прапора, що ви з Великобританії, а також такі Англійська вашу рідну мову. Старі люди, як я прочитав роботу додатків, і ми не "отримати" і не піклуватися про текстові повідомлення жаргон, особливо на прийомі на роботу. Я кажу це як чайові, а не як критику на ваш стиль проводки тут. Якщо це не відноситься до вас то ігнорувати його LOL, не ображається. Якщо, однак, не поширюється, а потім прийняти мої повідомлення близько до серця.

Я теж був колись молодий, (здається, час давно), і зробив більше, ніж моя частка помилки. Я до сих пір роблять їх. Про прийом на роботу будуть професійні, жорсткі осли, читаючи їх кинуть їх, і ви ніколи не отримаєте ногу в двері, якщо ви не. Удачи. LOL я в одному човні, як ти, шукає роботу комп'ютерної техніки, як стара людина.

Я читав ваші Re оригінальний пост. Ви залишаєте "Skool" через кілька років? Я не знаю, якщо ви маєте на увазі коледжу або школи (я не знаю, що ви називаєте середній школі у Великобританії, извините). У будь-якому випадку, я припускаючи, що ви середньої школи. Те, що я хотів би запропонувати в цій ситуації є те, що ви робите. Peruse веб-сайти, які мають безліч апаратного забезпечення, орієнтовані люди на них і поглинути всі знання, ви можете. Тримайте стукає в двері (простіше, якщо ви живете у великому місті, а не малі власні) від людей, які роблять те, що ви думаєте, що можете зробити. Як говорить Дейв, ви будете отримувати гроші лайно, але така природа звіра. Вам буде виплачуватися за те, що ви знаєте, і в дитинстві ви не знаєте, багато, але той, хто наймає Вас навчимо вас багато так є компроміс. Насправді ви, ймовірно, отримаєте кращу кінця операції в довгостроковій перспективі, як ви звучати як хтось чекає, щоб увібрати всі знання, ви можете.

Удачи.
Old 4 вересня 2008, 14:51
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Bubba View Post
Я намагаюся бути ніжним, як я можу бути Спенсера, але якщо ви використовували ті ж граматичні та орфографічні на PCWorld застосування, як ви робили тут, я не здивовані, що ви повернули вниз. Я вважаю, вашим значок прапора, що ви з Великобританії, а також такі Англійська вашу рідну мову. Старі люди, як я прочитав роботу додатків, і ми не "отримати" і не піклуватися про текстові повідомлення жаргон, особливо на прийомі на роботу. Я кажу це як чайові, а не як критику на ваш стиль проводки тут. Якщо це не відноситься до вас то ігнорувати його LOL, не ображається. Якщо, однак, не поширюється, а потім прийняти мої повідомлення близько до серця.

Я теж був колись молодий, (здається, час давно), і зробив більше, ніж моя частка помилки. Я до сих пір роблять їх. Про прийом на роботу будуть професійні, жорсткі осли, читаючи їх кинуть їх, і ви ніколи не отримаєте ногу в двері, якщо ви не. Удачи. LOL я в одному човні, як ти, шукає роботу комп'ютерної техніки, як стара людина.

Я читав ваші Re оригінальний пост. Ви залишаєте "Skool" через кілька років? Я не знаю, якщо ви маєте на увазі коледжу або школи (я не знаю, що ви називаєте середній школі у Великобританії, извините). У будь-якому випадку, я припускаючи, що ви середньої школи. Те, що я хотів би запропонувати в цій ситуації є те, що ви робите. Peruse веб-сайти, які мають безліч апаратного забезпечення, орієнтовані люди на них і поглинути всі знання, ви можете. Тримайте стукає в двері (простіше, якщо ви живете у великому місті, а не малі власні) від людей, які роблять те, що ви думаєте, що можете зробити. Як говорить Дейв, ви будете отримувати гроші лайно, але така природа звіра. Вам буде виплачуватися за те, що ви знаєте, і в дитинстві ви не знаєте, багато, але той, хто наймає Вас навчимо вас багато так є компроміс. Насправді ви, ймовірно, отримаєте кращу кінця операції в довгостроковій перспективі, як ви звучати як хтось чекає, щоб увібрати всі знання, ви можете.

Удачи.
OK 1 я ніколи не застосовувала і 2 цього є Інтернет, граматику і орфографію червня немає сенсу!! 1
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Використання програми на комп'ютері в мережі з основним комп'ютером hotchef23 Мережа, Модеми & VoIP 7 31 травня 2008 14:25
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.