![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, залишаючи їм Skool через пару років, і я нахиляє дійсно вирішать на роботу я хочу. Я знаю, що я хочу працювати з комп'ютерами, але я не знаю що саме. У мене є промах для комп'ютерного обладнання Тому я хотів би, щоб робота, ERM, з комп'ютерною технікою. Наприклад, в ремонті, модернізації, технічного обслуговування, будівництво і т.д.Чи може хто мені поради про те, що я повинен піти з, хто працювати, з якого комп'ютера апаратного забезпечення робочих місць для алергіків, за що вони платять, що мені потрібно qualifactions т.д і т.п. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Знайти місцеві компанії та отримати в якості стажера, оплата буде лайно, але це не те, що ви там.
| |||
| |||
| Так, тому що я виявив комп'ютер в світі комп'ютер з подвійною графікою і Core 2 Extreme, що хочу працювати там, але вони не мають будь-якого jobz відбувається в той момент, вони мають саме з онлайн говорить наявні робочі місця, але нічого не виходить у мене в області. Я думаю, мені доведеться тримати його перевірка. Чи знаєте ви, будь-якого іншого комп'ютера, місця, де я можу перевірити? |
|
| |||
| |||
| Ви можете зателефонувати в місцях вашого жовті сторінки, я рекомендую вдаючись PCWorld і просять теж, вони не завжди мати як місця, як отримати, що ходити в додатках і мають високий оборот співробітників, з тим нещодавно нова посада не може , були оголошені ще. |
|
| |||
| |||
| Коли я запитав, ручка на столі сказали мені перейти на сайт, Mabey жорстокого запитати наступного разу я йду туди. просто з інтересу, що Do U Do 4 життя? |
|
| |||
| |||
| У мене є комп'ютер ремонт, продаж, веб-дизайн, SEO компанії. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow кому-то йде добре ![]() Також може бути, зробити прокляття на колажі? ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я. апаратно! йти з апаратурою! Я вибрав Інженер комп'ютерного обладнання для шкіл LOL
| |||
| |||
| Я намагаюся бути ніжним, як я можу бути Спенсера, але якщо ви використовували ті ж граматичні та орфографічні на PCWorld застосування, як ви робили тут, я не здивовані, що ви повернули вниз. Я вважаю, вашим значок прапора, що ви з Великобританії, а також такі Англійська вашу рідну мову. Старі люди, як я прочитав роботу додатків, і ми не "отримати" і не піклуватися про текстові повідомлення жаргон, особливо на прийомі на роботу. Я кажу це як чайові, а не як критику на ваш стиль проводки тут. Якщо це не відноситься до вас то ігнорувати його LOL, не ображається. Якщо, однак, не поширюється, а потім прийняти мої повідомлення близько до серця. Я теж був колись молодий, (здається, час давно), і зробив більше, ніж моя частка помилки. Я до сих пір роблять їх. Про прийом на роботу будуть професійні, жорсткі осли, читаючи їх кинуть їх, і ви ніколи не отримаєте ногу в двері, якщо ви не. Удачи. LOL я в одному човні, як ти, шукає роботу комп'ютерної техніки, як стара людина. Я читав ваші Re оригінальний пост. Ви залишаєте "Skool" через кілька років? Я не знаю, якщо ви маєте на увазі коледжу або школи (я не знаю, що ви називаєте середній школі у Великобританії, извините). У будь-якому випадку, я припускаючи, що ви середньої школи. Те, що я хотів би запропонувати в цій ситуації є те, що ви робите. Peruse веб-сайти, які мають безліч апаратного забезпечення, орієнтовані люди на них і поглинути всі знання, ви можете. Тримайте стукає в двері (простіше, якщо ви живете у великому місті, а не малі власні) від людей, які роблять те, що ви думаєте, що можете зробити. Як говорить Дейв, ви будете отримувати гроші лайно, але така природа звіра. Вам буде виплачуватися за те, що ви знаєте, і в дитинстві ви не знаєте, багато, але той, хто наймає Вас навчимо вас багато так є компроміс. Насправді ви, ймовірно, отримаєте кращу кінця операції в довгостроковій перспективі, як ви звучати як хтось чекає, щоб увібрати всі знання, ви можете. Удачи. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Використання програми на комп'ютері в мережі з основним комп'ютером | hotchef23 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 31 травня 2008 14:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |