![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли някой да всеки компютър списания? Аз бях на мислене може би се абонирате за една, но аз не знам кой съм да се абонирате за всякакви идеи? Сортът неща съм се искат мнения на нов хардуер (най-вероятно ще има такава), но аз не съм на труда за софтуер. Също така някои, които са ОЦ ръководства и т.н. ще бъдат добри.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не си закупи себе си, но можете да опитате PC Magazine, Нейната онлайн PC Mag също, така че си свободен LOL
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| ОК, аз просто се регистрирали, ви позволява видим какво им харесва. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Компютърни клиент
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютърни списания | sjb007 | Изключено Тема Дискусия | 8 | 22-ри октомври 2009 година 15:50 |
| Използване на програми на компютъра в мрежата от главния компютър | hotchef23 | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 31 май 2008 г. 14:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |