![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Are cineva a lua orice reviste de calculator? M-am gandit de poate subscrie la unul, dar nu stiu ce ar trebui să o am abona la, orice idei? Un fel de lucruri Im doresc este de comentarii pe hardware nou (cel mai probabil, va avea ca), dar nu am deranjat despre software-ul. De asemenea, unele care au tutoriale OC, etc ar fi, de asemenea, bun.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu-mi cumpăra orice tip de mine însumi, dar aţi putea încerca să PC Magazine, Un PC-ul său mag online, de asemenea, so lol sale libere
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| ok, am semnat doar în sus, vă permite să vezi ce place lor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Computer Shopper
![]() |
|
| Marcaje |