![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хто-небудь отримати будь-який комп'ютер, журнали? Я думаю, може бути, підписавшись на один, але я не знаю, який саме я повинен підписатися на будь-які ідеї? Рода речами я бажаючі це рецензії на нові апаратні засоби (найбільш ймовірно, що є), але я не подбав про програмного забезпечення. Крім того, деякі, які OC підручників і т.д. також буде гарним.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не купувати собі, але ви можете спробувати PC Magazine, Її Online PC Mag теж, так що свій вільний LOL
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| ОК, я тільки що підписали, давайте подивимося, що їм подібних. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Computer Shopper
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютерні журнали | sjb007 | Off Topic Discussion | 8 | 22 жовтня 2009 15:50 |
| Використання програми на комп'ютері в мережі з основним комп'ютером | hotchef23 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 31 травня 2008 14:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |