![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Tak jsem zvyklý uvedena jména 1.A znovuzískaných B msn účtu pomocí tam tajnou otázku? Jen by znát answer.Then změněno využití a heslo 2.A pak použita B e-mailem na změnu hesla o sociální síť (bebo) Je to nezákonné v UK? |
|
| |||
| |||
| Hádat someones hesla prostřednictvím jakýchkoliv prostředků, se nazývá sociální inženýrství, a ano, je to nelegální přístup chráněn heslem účtu bez povolení. http://en.wikipedia.org/wiki/Social_...ring_ (bezpečnost) |
|
| |||
| |||
| ok díky;) |
|
| |||
| |||
| LOL někdo snaží být šprýmař a nyní se obává ............. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() To je dobrý nápad vyzkoušet a twist bezpečnosti, jako je tento. Alespoň, že jste inteligentní věc a kontrolovány první - nebo alespoň doufám, že jste .. potřebuji zkontrolovat můžu ještě přihlásit??
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přístup Vista bez hesla | MJM | Operační systémy Windows | 18 | 29. srpna 2008 03:18 |
| Promiňte mi její znovu - Tisk problémů po síti + Přístup k jednomu počítači | rbscooby | Sítě, Modemy & VoIP | 10 | 28. duben 2008 13:58 |
| Přístup k e-mailovému účtu zrušen | atomicjenn01 | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 3. února 2008 13:48 |
| Vzdálený přístup k počítači zdarma přes LAN | vk3fcll | Obecné Software Chat | 2 | 24. ledna 2008 18:00 |
| Přístup k síti ze vzdáleného místa. | littleeddy | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 20 leden 2008 17:33 |
| Thread Nástroje | |
| |