![]() |
|
| |||
| |||
| אז אני רגיל לשים את שמות 1.A התאושש ב 'של חשבון משתמש ב-MSN יש שאלה סודית? רק אם נדע את answer.Then השתנה התאוששות וסיסמה לאחר מכן השתמשו ב 2.A של הדוא"ל כדי לשנות את הסיסמה על אתר הרשתות החברתיות (bebo) האם זה לא חוקי ב-UK? |
|
| |||
| |||
| מנחש someones סיסמה בכל האמצעים נקרא הנדסה חברתית ועל כן היא בלתי חוקית על מנת לגשת לחשבון מוגן בסיסמה ללא אישור. http://en.wikipedia.org/wiki/Social_...ring_ (אבטחה) |
|
| |||
| |||
| בסדר תודה;) |
|
| |||
| |||
| LOL מישהו היה מנסה להיות קונדס והיא מודאגת עכשיו ............. |
|
| |||
| |||
![]() אף פעם לא רעיון טוב לנסות לשזור ביטחון כזה. לפחות עשית את הדבר החכם הראשון בדק ו - או לפחות, אני מקווה שאתה עשית .. האם אני צריך לבדוק אני עדיין יכול להיכנס?!?
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| גישה Vista ללא סיסמה | MJM | מערכות ההפעלה Windows | 18 | 29 אוגוסט 2008 03:18 |
| סליחה שלה אותי שוב - בעיות הדפסה מעל הרשת + גישה למחשב אחד | rbscooby | רישות, מודמים & VoIP | 10 | -28 לאפריל 2008 13:58 |
| גישה של ביטול חשבון דוא"ל | atomicjenn01 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 3rd פברואר 2008 13:48 |
| גישה מרחוק למחשב דרך LAN בחינם | vk3fcll | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 24 ינואר 2008 18:00 |
| גישה לרשת מ מרוחק. | littleeddy | רישות, מודמים & VoIP | 7 | 20 ינואר 2008 17:33 |
| שרשרת כלים | |
| |