![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Debetní karty můžete použít k perchase položky z internetu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, i když si nemyslím, že sólo debetních karet může být.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Také .... pamatovat nemáte ochranu internetových podvodů, na rozdíl od kreditních karet, kde máte automatická krytí nákupů nad 100 liber.
| |||
| |||
| Na jednotlivých obchodních co budou akceptovat. Jak řekl philthomas nemáte žádné podvody nebo nákup ochrany s debetní kartou. |
|
| |||
| |||
| Můžete použít samotné karty na místech, jako jsou Play.com, Amazon, PayPal, atd. To je vše, co mám je 16! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete také získat 3V karet, které můžete použít dočasné kreditní karty, můžete nahoru nahoru pomocí vaší debetní karty, velmi užitečný pro PayPal účty Edit: Nejste si jisti, pokud je k dispozici ve vaší zemi, když myslím na to! Ale měl by být
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Můj počítač nebudou uznávat SD Card. Nic špatného Card Reader | TommyD | Drives & Removable Media | 6 | 15.listopadu 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid karty, tv tunner karty a paměti pro prodej / obchod | tardster | CJ Used Marketplace | 6 | 9.září 2009 12:33 |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. srpna 2008 13:32 |
| Debetní karty trápení! | Mike0001 | Vypnout Téma diskuze | 2 | 23. dubna 2008 04:29 |
| Thread Nástroje | |
| |