![]() |
|
| |||
| |||
| Μπορεί μια χρεωστική κάρτα να χρησιμοποιηθεί για να perchase στοιχεία από το διαδίκτυο; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, αν και δεν νομίζω σόλο χρεωστικές κάρτες μπορεί να είναι.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επίσης .... θυμάμαι δεν έχετε την προστασία από απάτες στο Διαδίκτυο, σε αντίθεση με μια πιστωτική κάρτα όταν έχετε αυτόματη κάλυψη για αγορές άνω των £ 100.
| |||
| |||
| Μέχρι την ατομική εμπορική τι θα δεχθεί. Όπως είπε philthomas δεν έχετε απάτης ή αγοράς προστασίας με χρεωστική κάρτα. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Thats έχω είναι 16! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε επίσης να λάβετε 3V κάρτες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια προσωρινή πιστωτικές κάρτες, μπορείτε να επάνω τους με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας σας, πολύ χρήσιμο για τους λογαριασμούς paypal Επεξεργασία: Δεν είστε σίγουροι εάν διατίθενται στη χώρα σας όμως, σκέφτεται το! Αλλά θα πρέπει να
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο υπολογιστής μου δεν αναγνωρίζει SD Card. Τίποτα δεν πάει καλά με Card Reader | TommyD | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 15 Νοεμβρίου 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid κάρτα, tv tunner και κάρτα μνήμης για την πώληση / εμπόριο | tardster | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 6 | 9 Σεπτεμβρίου του 2009 12:33 |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2008 13:32 |
| Χρεωστική κάρτα δεινοπαθεί! | Mike0001 | Off Topic Συζήτηση | 2 | 23 Απρ 2008 04:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |