![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Elképzelhető-e egy betéti kártyával használható perchase termékek az internet? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, bár nem hiszem, Solo betéti kártyát is.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szintén .... emlékszem, akkor nincs védelem az internetes csalások, mint a hitelkártya, ha Ön automatikusan kiterjed a vásárlások több mint 100 £.
| |||
| |||
| Akár az egyes kereskedelmi, mit fognak elfogadni. Philthomas Mint mondta, nem a csalás vagy a beszerzés védelem bankkártyát. |
|
| |||
| |||
| Használhatja a Solo kártyát helyszínek, mint például a Play.com, Amazon, Paypal, stb Thats all I have a 16! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt is kap 3V kártyákat, amelyek segítségével egy ideiglenes hitelkártyát, akkor top őket használja a bankkártyát, nagyon hasznos paypal számlák Edit: Nem biztos, hogy elérhető az adott ország is, gondoltam rá! De kell
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|