![]() |
|
| |||
| |||
| האם בכרטיס חיוב לשמש perchase פריטים מהאינטרנט? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, למרות שאני לא חושב סולו כרטיסי אשראי יכולה להיות.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו כן .... זכור אין לך הגנה מפני הונאה באינטרנט, שלא כמו מספר כרטיס אשראי שאליו יש לך כיסוי אוטומטי עבור רכישות מעל 100 £.
| |||
| |||
| עד הפרט סוחר מה שהם יקבלו. כפי philthomas אמר אין לך הונאה או הגנה עם רכישה בכרטיס חיוב. |
|
| |||
| |||
| אתה יכול להשתמש Solo כרטיס באתרים כגון Play.com, אמזון, PayPal, וכו ' Thats כל מה שאני צריך להיות 16! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול גם לקבל 3V קלפים שאתה יכול להשתמש זמנית כרטיסי אשראי, תוכל הדף אותם באמצעות כרטיס חיוב, מאוד שימושי עבור חשבונות PayPal עריכה: לא בטוח אם הוא זמין במדינה שלך אבל לחשוב על זה! אבל צריך להיות
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם המחשב שלי לא מזהה כרטיס SD. שום דבר רע עם קורא כרטיסים | TommyD | כוננים & נשלפת | 6 | 15 נובמבר 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid הכרטיס, טלוויזיה tunner וכרטיס זיכרון למכירה / מסחר | tardster | ג 'יי משמש השוק | 6 | 9 ספטמבר 2009 12:33 |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| אני רוצה להשתמש המניות שלי כרטיס הווידאו שלי לשדרג כרטיס הווידאו toget | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 2nd אוגוסט 2008 13:32 |
| כרטיס חיוב woes! | Mike0001 | דיון Off topic | 2 | 23 אפריל 2008 04:29 |
| שרשרת כלים | |
| |