![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Debetné karty môžete použiť na perchase položky z internetu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, aj keď si nemyslím, že sólo debetných kariet môže byť.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiež .... pamatovat nemáte ochranu internetových podvodov, na rozdiel od kreditných kariet, kde máte automatická krytie nákupov nad 100 libier.
| |||
| |||
| Na jednotlivých obchodných čo budú akceptovať. Ako povedal philthomas nemáte žiadne podvody alebo nákup ochrany s debetnou kartou. |
|
| |||
| |||
| Môžete použiť samotnej karty na miestach, ako sú Play.com, Amazon, PayPal, atď To je všetko, čo mám je 16! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete tiež získať 3V kariet, ktoré môžete použiť dočasné kreditnej karty, môžete hore hore pomocou vašej debetnej karty, veľmi užitočný pre PayPal účty Edit: Nie ste si istí, ak je k dispozícii vo vašej krajine, keď myslím na to! Ale mal by byť
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Môj počítač nebudú uznávať SD Card. Nič zlého Card Reader | TommyD | Drives & Removable Media | 6 | 15. novembra 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid karty, tv tunner karty a pamäte pre predaj / obchod | tardster | CJ Used Marketplace | 6 | 9.září 2009 12:33 |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| Debetné karty trápenie! | Mike0001 | Vypnúť Téma diskusie | 2 | 23. apríla 2008 04:29 |
| Thread Tools | |
| |