![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| И моето лично и съвместни сметка дебитни карти са били клонирани! Открих просто миналата седмица, преди определяне на разстояние до Антверпен. ![]() Като един от тях едва ли някога използвани Предполагам моята банка е успял да "загубим" информация за мен. Както и над £ 800 е взето една чрез Куп пътуване, и £ 100 от друга чрез PayPal. Ние изпъди за Манчестър летището и щастие за паркиране беше предварително резервирано за трета кредитна карта. Това работи добре, колкото стик, че картата в машината за влизане и излизане, за да се потвърди на пристигане и заминаване. Когато имаме предвид Антверпен, без благополучно през VLM, аз открих бях напуснал кредитна карта зад, вероятно в беседка в таблото имах заменя след влизането му в колата парка, и по-пълен преглед на всеки, който иска да открадна и нашата кола! Така ние трябваше да звъни на гърба и отмяна на кредитната карта. Сега вече имаше три карти в портфейла си, че са безполезни! За щастие жена ми беше друга дебитна карта към съвместната ни сметка, така че тя е отговорен за пари! ![]() Имаш обратно в понеделник, за да намерите и двете карти и здрава кола! При проверка на сметките си намерих, че по-нататъшно £ 200 са били изтеглени от съвместната ни сметка чрез Unibet International, по карта, която не успя да работи в Антверпен. Днес BBC работи доклад за колко чести това е всичко. Бъдете предупредени! http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съжаляваме да чуем, че Майк.
| |||
| |||
| Цитат:
Който го е направил като че ли знам какво ми овърдрафт граници са били прекалено! Трябва да е така до нула.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изглед SIG горки идат подир | chris357 | Windows операционни системи | 4 | 21 Jan 2009 21:21 |
| Дебитна карта? | KanoakaVirus | Изключено Тема Дискусия | 5 | 30 Юли 2008 17:39 |
| ОС инсталация горки идат подир | dice14u | Windows операционни системи | 1 | 18 Дек 2007 11:32 |
| Графична карта горки идат подир, помогни! | mark99 | Графика на карти & Монитори | 19 | 11 Юли 2007 23:09 |
| Север горки идат подир | Кобалт | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 4 | 21 Окт 2006 15:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |