по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Дебитни карти горки идат подир!

Reply

Нишка Инструменти
Old 23 април 2008, 04:01
Номер на групата

Default Дебитни карти горки идат подир!

И моето лично и съвместни сметка дебитни карти са били клонирани! Открих просто миналата седмица, преди определяне на разстояние до Антверпен.

Като един от тях едва ли някога използвани Предполагам моята банка е успял да "загубим" информация за мен. Както и над £ 800 е взето една чрез Куп пътуване, и £ 100 от друга чрез PayPal.

Ние изпъди за Манчестър летището и щастие за паркиране беше предварително резервирано за трета кредитна карта. Това работи добре, колкото стик, че картата в машината за влизане и излизане, за да се потвърди на пристигане и заминаване.

Когато имаме предвид Антверпен, без благополучно през VLM, аз открих бях напуснал кредитна карта зад, вероятно в беседка в таблото имах заменя след влизането му в колата парка, и по-пълен преглед на всеки, който иска да открадна и нашата кола!

Така ние трябваше да звъни на гърба и отмяна на кредитната карта. Сега вече имаше три карти в портфейла си, че са безполезни! За щастие жена ми беше друга дебитна карта към съвместната ни сметка, така че тя е отговорен за пари!

Имаш обратно в понеделник, за да намерите и двете карти и здрава кола! При проверка на сметките си намерих, че по-нататъшно £ 200 са били изтеглени от съвместната ни сметка чрез Unibet International, по карта, която не успя да работи в Антверпен.

Днес BBC работи доклад за колко чести това е всичко. Бъдете предупредени!

http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm

Old 23 април 2008, 04:05
Администратор Група

Съжаляваме да чуем, че Майк.

Се е случило с мен, точно преди Коледа, взеха почти 9k от моя бизнес профил.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 април 2008, 04:29
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Дейв Хибридни View Post
Съжаляваме да чуем, че Майк.

Се е случило с мен, точно преди Коледа, взеха почти 9k от моя бизнес профил.
О боже, какво е Коледа!

Който го е направил като че ли знам какво ми овърдрафт граници са били прекалено! Трябва да е така до нула.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Изглед SIG горки идат подир chris357 Windows операционни системи 4 21 Jan 2009 21:21
Дебитна карта? KanoakaVirus Изключено Тема Дискусия 5 30 Юли 2008 17:39
ОС инсталация горки идат подир dice14u Windows операционни системи 1 18 Дек 2007 11:32
Графична карта горки идат подир, помогни! mark99 Графика на карти & Монитори 19 11 Юли 2007 23:09
Север горки идат подир Кобалт Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 4 21 Окт 2006 15:58
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc