menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Debetní karty trápení!

Reply

Thread Nástroje
Old 23. dubna 2008, 04:01
Dárce Skupina

Obě mé osobní a společné účtu debetní karty byly Naklonoval! Zjistil jsem, jen minulý týden před započtením do Antverp.

Jako jeden z nich je velmi málo používaná Předpokládám, že se moje banka se podařilo "ztratit" informace pro mě. Každopádně více než 800 liber byla vyřazena jedna přes cestovní Coop, 100 liber a dalších přes Paypal.

Jsme odvezli na letiště v Manchesteru a byl naštěstí parkování před-rezervovanou na třetiny kreditní karty. Toto funguje dobře, jak budete držet, že kartu v zařízení pro vstup a výstup pro potvrzení příjezdu a odjezdu.

Když jsme se dostali do Antverp, bez zaháknutí přes VLM, jsem zjistil, musel jsem opustil kreditní karty pozadu, pravděpodobně v přístěnek na přístrojové desce jsem ji nahradila do po vstupu na parkoviště, a v plné výši na každého, kdo by mohl chtít neukradl a naše auto!

Proto jsme museli prsten zpět a zrušit kreditní karty. Teď jsem měla tři karty v mé peněženky, které byly k ničemu! Naštěstí moje žena ještě debetní karty do našeho společného účtu, takže si vzal starosti peníze!

Se vrátil v pondělí najít i kartu a neporušené auto! Na kontrolu svých účtů jsem zjistil, že dalších 200 liber byly staženy z našeho společného účtu prostřednictvím Unibet International, na kartě, která nedokázala pracovat v Antverpách.

Dnes BBC běží zprávy o tom, jak jen to vše je společné. Buďte varováni!

http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm

Old 23. dubna 2008, 04:05
Administrátor Skupina

Líto, že Mike.

Stalo se mi, těsně před Vánoce, trvalo téměř 9k z mé obchodní účet.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23. dubna 2008, 04:29
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Dave Hybridní View Post
Líto, že Mike.

Stalo se mi, těsně před Vánoce, trvalo téměř 9k z mé obchodní účet.
Ach jo, to je vánoční!

Ten, kdo to udělal, aby věděli, co se zdálo mé Kontokorentní limity byly příliš! Musím se nastaví na nulu.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.