![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Obě mé osobní a společné účtu debetní karty byly Naklonoval! Zjistil jsem, jen minulý týden před započtením do Antverp. ![]() Jako jeden z nich je velmi málo používaná Předpokládám, že se moje banka se podařilo "ztratit" informace pro mě. Každopádně více než 800 liber byla vyřazena jedna přes cestovní Coop, 100 liber a dalších přes Paypal. Jsme odvezli na letiště v Manchesteru a byl naštěstí parkování před-rezervovanou na třetiny kreditní karty. Toto funguje dobře, jak budete držet, že kartu v zařízení pro vstup a výstup pro potvrzení příjezdu a odjezdu. Když jsme se dostali do Antverp, bez zaháknutí přes VLM, jsem zjistil, musel jsem opustil kreditní karty pozadu, pravděpodobně v přístěnek na přístrojové desce jsem ji nahradila do po vstupu na parkoviště, a v plné výši na každého, kdo by mohl chtít neukradl a naše auto! Proto jsme museli prsten zpět a zrušit kreditní karty. Teď jsem měla tři karty v mé peněženky, které byly k ničemu! Naštěstí moje žena ještě debetní karty do našeho společného účtu, takže si vzal starosti peníze! ![]() Se vrátil v pondělí najít i kartu a neporušené auto! Na kontrolu svých účtů jsem zjistil, že dalších 200 liber byly staženy z našeho společného účtu prostřednictvím Unibet International, na kartě, která nedokázala pracovat v Antverpách. Dnes BBC běží zprávy o tom, jak jen to vše je společné. Buďte varováni! http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Líto, že Mike.
| |||
| |||
| Citace:
Ten, kdo to udělal, aby věděli, co se zdálo mé Kontokorentní limity byly příliš! Musím se nastaví na nulu.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |