μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Χρεωστική κάρτα δεινοπαθεί!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23 Απρ. 2008, 04:01
Ομάδα Δωρητών

Τόσο η προσωπική μου και από κοινού με τις χρεωστικές κάρτες έχουν κλωνοποιηθεί! Έμαθα μόλις την περασμένη εβδομάδα πριν από το ξεκίνημα για την Αμβέρσα.

Ως ένα από αυτά είναι σπάνια χρησιμοποιούνται υποθέτω τράπεζα μου έχει καταφέρει να "χάνει" λεπτομέρειες για μένα. Πάντως πάνω από £ 800 ελήφθη τον ένα μέσω Coop ταξίδια, και £ 100 από την άλλη μέσω Paypal.

Μας οδήγησε στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ και ευτυχώς στάθμευσης ήταν προ-κράτηση για ένα τρίτο της πιστωτικής κάρτας. Αυτό λειτουργεί καλά, όπως σας κολλήσει στο ότι η κάρτα της μηχανής κατά την είσοδο και την έξοδο για να επιβεβαιώσετε την άφιξη και την αναχώρηση.

Όταν φτάσαμε στην Αμβέρσα, χωρίς κανένα πρόβλημα μέσω VLM, ανακάλυψα είχα αφεθεί πίσω από την πιστωτική κάρτα, πιθανώς στην εσοχή για το ταμπλό μου είχε αντικατασταθεί μετά την είσοδό τους σε χώρους στάθμευσης, και με πλήρη θέα προς οποιονδήποτε θα ήθελα να κλέβουν και μας αυτοκίνητο!

Έτσι έπρεπε να δακτύλιο πίσω και να ακυρώσει την πιστωτική κάρτα. Τώρα είχε τρεις κάρτες στο πορτοφόλι μου ότι ήταν άχρηστοι! Ευτυχώς η γυναίκα μου είχε άλλη χρεωστική κάρτα στο κοινό μας λογαριασμό έτσι πήρε τέλος του χρήματος!

Έχεις πάλι τη Δευτέρα για να βρείτε τις δύο κάρτες και αυτοκίνητο άθικτο! Από τον έλεγχο λογαριασμών μου βρήκα ότι ένα επιπλέον £ 200 είχε αποσυρθεί από την κοινή μας λογαριασμού μέσω Unibet International, σε μια κάρτα που απέτυχε να εργάζεται στην Αμβέρσα.

Σήμερα το BBC χρησιμοποιεί μια έκθεση σχετικά με το πόσο αυτό το κοινό είναι όλα. Προειδοποιώ!

http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm

Old 23 Απρ. 2008, 04:05
Διαχειριστής Ομάδα

Λυπάμαι που ακούω ότι ο Mike.

Συνέβη σε μένα λίγο πριν από Χριστούγεννα, πήρε σχεδόν 9ια από την επιχείρησή μου λογαριασμό.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 Απρ. 2008, 04:29
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Λυπάμαι που ακούω ότι ο Mike.

Συνέβη σε μένα λίγο πριν από Χριστούγεννα, πήρε σχεδόν 9ια από την επιχείρησή μου λογαριασμό.
Αμάν, τι είναι Χριστούγεννα!

Όποιος το έκανε αυτό που φαινόταν να γνωρίζει όρια υπερανάληψης μου ήταν πάρα πολύ! Θα πρέπει να δώσει τόσο στο μηδέν.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.