manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Debitna kartica woes!

Reply

Thread Tools
Old 23 tra 2008, 04:01
Donatorska Grupa

Obje moje osobne i zajedničke računu debitne kartice su cloned! Otkrio sam baš prošli tjedan prije postavljanja isključeno da Antwerpen.

Kao jedan od njih je gotovo uvijek koristi pretpostavljam moj bankovni je uspio da se "izgubiti" detalje za mene. U svakom slučaju više od 800 £ je skinut jedan preko Coop travel, i £ 100 od ostalih preko Paypal.

Mi odvezli do aerodroma u Manchesteru te srećom parking je unaprijed rezervirati na trećine kreditne kartice. To dobro radi, kao da vam staviti karticu u stroj na ulaz i izlaz za potvrdu dolaska i odlaska.

Kada smo u Antwerpen, bez problema preko VLM sam otkrio sam ostavila iza kreditne kartice, u prilici alcove na ploči sam zamijenio ga nakon ulaska na parkiralištu, a da se u cijelosti vidjeli sve one koji možda žele ukradi ga i naš auto!

Ovako smo morali natrag i prsten otkazati kreditnu karticu. Sad sam imao tri kartice u svoj novčanik koji su beskorisni! Srećom, moja žena je imala još jednu debitnu karticu na naše zajedničke račun pa je uzeo zadužen za novac!

Dobio natrag u ponedjeljak pronaći obje kartice i auto netaknut! Na provjeru moje račune otkrio sam da je daljnjih 200 £ bio povučen iz našeg zajedničkog računa putem UniBet International, na karticu koja nije uspjela da rade u Antwerpen.

Danas BBC je pokrenut izvješće o samo kako ovo sve je zajedničko. Biti upozoren!

http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm

Old 23 tra 2008, 04:05
Administrator Group

Žao mi je da čujem da je Mike.

Dogodilo mi se upravo pred Božić, uzeo skoro 9k iz mog poslovnog računa.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 tra 2008, 04:29
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Žao mi je da čujem da je Mike.

Dogodilo mi se upravo pred Božić, uzeo skoro 9k iz mog poslovnog računa.
Oh boy, što je božić!

Tko se to kao da zna šta moje prekoračenje ograničenja su previše! Moram postaviti oboje na nulu.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.