![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Obje moje osobne i zajedničke računu debitne kartice su cloned! Otkrio sam baš prošli tjedan prije postavljanja isključeno da Antwerpen. ![]() Kao jedan od njih je gotovo uvijek koristi pretpostavljam moj bankovni je uspio da se "izgubiti" detalje za mene. U svakom slučaju više od 800 £ je skinut jedan preko Coop travel, i £ 100 od ostalih preko Paypal. Mi odvezli do aerodroma u Manchesteru te srećom parking je unaprijed rezervirati na trećine kreditne kartice. To dobro radi, kao da vam staviti karticu u stroj na ulaz i izlaz za potvrdu dolaska i odlaska. Kada smo u Antwerpen, bez problema preko VLM sam otkrio sam ostavila iza kreditne kartice, u prilici alcove na ploči sam zamijenio ga nakon ulaska na parkiralištu, a da se u cijelosti vidjeli sve one koji možda žele ukradi ga i naš auto! Ovako smo morali natrag i prsten otkazati kreditnu karticu. Sad sam imao tri kartice u svoj novčanik koji su beskorisni! Srećom, moja žena je imala još jednu debitnu karticu na naše zajedničke račun pa je uzeo zadužen za novac! ![]() Dobio natrag u ponedjeljak pronaći obje kartice i auto netaknut! Na provjeru moje račune otkrio sam da je daljnjih 200 £ bio povučen iz našeg zajedničkog računa putem UniBet International, na karticu koja nije uspjela da rade u Antwerpen. Danas BBC je pokrenut izvješće o samo kako ovo sve je zajedničko. Biti upozoren! http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žao mi je da čujem da je Mike.
| |||
| |||
| Quote:
Tko se to kao da zna šta moje prekoračenje ograničenja su previše! Moram postaviti oboje na nulu.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |