kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Betéti kártya keservek!

Reply

Téma eszközök
Old Április 23 2008, 04:01
Donor Group

Default Betéti kártya keservek!

Mindkettő az én személyes és közös számla bankkártyák volna klónozhatók! Én találtam ki a múlt héten, mielőtt elindul Antwerpenbe.

Egyikük szinte soha nem használják Felteszem a banki sikerült "elveszíteni" Részletek a számomra. Különben is több mint 800 £ levették az egyik keresztül Coop utazás, és 100 £ a többi Paypal-lal.

Mi vezetett a manchesteri repülőtéren, és szerencsére parkoló volt előre lefoglalt egy harmadik hitelkártya. Ez jól működik, mint te Stick kártyára, hogy a gépet be-és kilépési megerősíteni érkezés és indulás.

Mikor Antwerpenbe nélkül stoppolni keresztül VLM, rájöttem, én hagyta el a hitelkártya mögött, feltehetően a fülke a műszerfalon volt helyébe után belépett a parkoló, és teljes mértékben annak érdekében, hogy bárki, aki szeretne lopni, és a kocsit!

Így volt csengessen vissza, és törölheti a hitelkártya. Most már három kártya tárcámban volt hiábavaló! Szerencsére a feleségem még egy betéti kártyát a mi közös számla így ő vette át, az a pénz!

Kapta vissza hétfőn találni mind a kártya és a kocsi ép! Az ellenőrzés az én beszámolók azt tapasztaltam, hogy egy további 200 £ visszavonták a mi közös számla útján Unibet International, a kártya, hogy nem működik Antwerpenben.

Ma a BBC fut egy jelentést, hogy mennyire gyakori ez minden. Vigyázz!

http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm

Old Április 23 2008, 04:05
Administrator Group

Sajnálattal hallottuk, hogy Mike.

Történt velem előtt Xmas vette majdnem 9k az én dolgom fiókhoz.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Április 23 2008, 04:29
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Sajnálattal hallottuk, hogy Mike.

Történt velem előtt Xmas vette majdnem 9k az én dolgom fiókhoz.
Ó, fiam, mi az a karácsony!

Aki nem úgy tűnt, hogy tudja, mi az én hiteltúllépés határidők is! Azt kell megállapítani, hogy mind a nullát.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.