![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mindkettő az én személyes és közös számla bankkártyák volna klónozhatók! Én találtam ki a múlt héten, mielőtt elindul Antwerpenbe. ![]() Egyikük szinte soha nem használják Felteszem a banki sikerült "elveszíteni" Részletek a számomra. Különben is több mint 800 £ levették az egyik keresztül Coop utazás, és 100 £ a többi Paypal-lal. Mi vezetett a manchesteri repülőtéren, és szerencsére parkoló volt előre lefoglalt egy harmadik hitelkártya. Ez jól működik, mint te Stick kártyára, hogy a gépet be-és kilépési megerősíteni érkezés és indulás. Mikor Antwerpenbe nélkül stoppolni keresztül VLM, rájöttem, én hagyta el a hitelkártya mögött, feltehetően a fülke a műszerfalon volt helyébe után belépett a parkoló, és teljes mértékben annak érdekében, hogy bárki, aki szeretne lopni, és a kocsit! Így volt csengessen vissza, és törölheti a hitelkártya. Most már három kártya tárcámban volt hiábavaló! Szerencsére a feleségem még egy betéti kártyát a mi közös számla így ő vette át, az a pénz! ![]() Kapta vissza hétfőn találni mind a kártya és a kocsi ép! Az ellenőrzés az én beszámolók azt tapasztaltam, hogy egy további 200 £ visszavonták a mi közös számla útján Unibet International, a kártya, hogy nem működik Antwerpenben. Ma a BBC fut egy jelentést, hogy mennyire gyakori ez minden. Vigyázz! http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sajnálattal hallottuk, hogy Mike.
| |||
| |||
| Idézet:
Aki nem úgy tűnt, hogy tudja, mi az én hiteltúllépés határidők is! Azt kell megállapítani, hogy mind a nullát.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |