![]() |
|
| |||
| |||
| שניהם האישי ואת כרטיסי חיוב החשבון המשותף כבר cloned! גיליתי רק בשבוע האחרון לפני קביעת הנחה על אנטוורפן. ![]() כפי שאחד מהם הוא בקושי בשימוש אני מניח הבנק שלי הצליח "לאבד" פרטים בשבילי. בכל אופן מעל 800 £ נלקח מאחד לנסוע דרך שיתוף פעולה, ו 100 לירות שטרלינג של אחרים via Paypal. נסענו על מנצ 'סטר התעופה חנייה למרבה המזל היה מראש booked על כרטיס האשראי השלישית. זה עובד גם אתה מקל כי כרטיס במכונה על הכניסה והיציאה לאשר הגעה ועל היציאה. כשהגענו אל אנטוורפן, בלי לנסוע דרך VLM, גיליתי שיש לי את כרטיס האשראי נותר מאחור, ככל הנראה ב alcove על לוח המחוונים היה לי יחליף אותו לתוך המכונית לאחר הכניסה לפארק, וכן תצוגה מלאה לכל מי שאולי רוצה לגנוב אותו ואת המכונית שלנו! לכן נאלצנו טבעת לאחור לבטל את כרטיס האשראי. עכשיו יש לי שלושה כרטיסים בארנק שלי היו חסרי תועלת! למזלי אשתי היתה אחרת כרטיס חיוב החשבון המשותף שלנו, אז היא לקחה תשלום של כסף! ![]() חזרתי ביום שני למצוא הן כרטיס המכונית ללא פגע! על בדיקת החשבונות שלי מצאתי כי עוד 200 פאונד היה נמשך מחשבון משותף שלנו דרך Unibet הבינלאומי, על כרטיס כי נכשל לעבוד באנטוורפן. כיום פועלת BBC דיווח רק על איך כל זה היא משותפת. היה מזהיר! http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מצטער לשמוע את זה מייק.
| |||
| |||
| ציטוט:
מי עשה את זה נראה כדי לדעת מה המגבלות של משיכת יתר שלי היו יותר מדי! אני חייב להגדיר את שניהם לאפס.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |