Tiek mano asmeninės ir bendros sąskaitos debeto kortelėmis buvo klonuotas! Aš sužinojau tik paskutinę savaitę prieš išvykstant į Antverpeną.
Kaip viena iš jų retai naudojami aš manau, mano banko pavyko "prarasti" daugiau už mane. Bet kokiu atveju nei £ 800 buvo priimtas ne vienas per Coop keliauti, ir per Paypal kitas 100 svarų.
Mes nuvažiavome į Mančesterio oro uosto ir laimei automobilių buvo iš anksto rezervuotas dėl trečiosios kreditinę kortelę. Tai veikia taip pat galite Stick, kad mašina kortelė atvykstant ir išvykstant patvirtinti atvykimą ir išvykimą.
When we got to Antwerp, be per VLM kablys, atradau turėjau palikti kreditine kortele už turbūt, ir dėl prietaisų skydelio man teko pakeisti jį įvedus automobilių stovėjimo pavėsinę ir visapusiškai siekiant, kad bet kas gali norėti pavogti tai ir mūsų auto!
Taigi mums teko žiedas atgal ir atšaukti kredito kortele. Dabar aš jau tris kortas į savo piniginę, kad buvo nenaudingas! Laimei, mano žmona turėjo kitą debeto kortelės mūsų bendrą sąskaitą, kad ji buvo atsakinga už pinigus!
Turite atgal nuo pirmadienio iki surasti tiek kortele ir automobilių sveika! Tikrinimo mano sąskaitų radau, kad dar 200 £ buvo pašalintas iš mūsų bendrą sąskaitą Unibet International, dėl kortelės, kad nepavyko į darbą Antverpene.
Šiandien BBC veikia tik kaip bendras dėl visų šio pranešimo. Įspėti!
http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm