mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Debetkarte woes!

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 23, 2008, 04:01
Donors Group

Gan manu personīgo un kopīgo kontu debeta kartes ir klonēti! Es uzzināju tikai pēdējā nedēļā pirms došanos ceļā uz Antverpeni.

Viens no tiem tiek lietota reti, es pieņemu, mana banka ir spējusi "zaudēt" Ziņas par mani. Anyway nekā 800 £ bija pacēlies vienu caur Coop ceļa, un £ 100 citi caur Paypal.

Mēs aizbraucām uz Mančestras lidostu un laimīgi autostāvvieta bija iepriekš rezervēts par trešo kredītkarti. Tas darbojas arī kā jūs iespraust mašīna, karti, tiem ieceļojot un izceļojot apstiprināt ierašanos un aizbraukšanu.

Kad mēs saņēmām uz Antverpeni, bez aizķeršanās, izmantojot VLM, es atklāju, man bija jāatstāj kredītkartes aizmugurē, iespējams, ir dārza mājiņa uz paneļa man bija jāaizstāj to pēc ieceļošanas autostāvvietas, un pilnībā ņemot vērā ikvienam, kas vēlētos nozagt un mūsu automašīnu!

Tātad mums bija gredzenu atpakaļ un atcelt kredītkarti. Tagad man bija trīs kartēm manu maku, kas bija bezjēdzīgi! Par laimi, mana sieva bija vēl viens debetkarti mūsu kopīgā kontā, lai viņa uzņēmās naudu!

Got atpakaļ pirmdien, lai atrastu gan karti un auto neskarts! Pārbaudot manu kontu es atklāju, ka vēl 200 £ ir izņemts no mūsu kopīgā kontā, izmantojot Unibet International, par karti, kas nav darba Antverpenē.

Šodien BBC darbojas ziņojums par cik kopējā tas viss ir. Jābrīdina!

http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm

Old Aprīlis 23, 2008, 04:05
Administrator Group

Žēl uzzināt, ka Mike.

Notika ar mani tieši pirms Ziemsvētki, ieņēma gandrīz 9k no mana uzņēmuma konta.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Aprīlis 23, 2008, 04:29
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Žēl uzzināt, ka Mike.

Notika ar mani tieši pirms Ziemsvētki, ieņēma gandrīz 9k no mana uzņēmuma konta.
Oh boy, ko christmas!

Kurš tomēr šķita uzzināt, kāds ir mans pārsnieguma limitiem ir pārāk! Man ir noteikti gan nulle.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.