![]() |
|
| |||
| |||
| Gan manu personīgo un kopīgo kontu debeta kartes ir klonēti! Es uzzināju tikai pēdējā nedēļā pirms došanos ceļā uz Antverpeni. ![]() Viens no tiem tiek lietota reti, es pieņemu, mana banka ir spējusi "zaudēt" Ziņas par mani. Anyway nekā 800 £ bija pacēlies vienu caur Coop ceļa, un £ 100 citi caur Paypal. Mēs aizbraucām uz Mančestras lidostu un laimīgi autostāvvieta bija iepriekš rezervēts par trešo kredītkarti. Tas darbojas arī kā jūs iespraust mašīna, karti, tiem ieceļojot un izceļojot apstiprināt ierašanos un aizbraukšanu. Kad mēs saņēmām uz Antverpeni, bez aizķeršanās, izmantojot VLM, es atklāju, man bija jāatstāj kredītkartes aizmugurē, iespējams, ir dārza mājiņa uz paneļa man bija jāaizstāj to pēc ieceļošanas autostāvvietas, un pilnībā ņemot vērā ikvienam, kas vēlētos nozagt un mūsu automašīnu! Tātad mums bija gredzenu atpakaļ un atcelt kredītkarti. Tagad man bija trīs kartēm manu maku, kas bija bezjēdzīgi! Par laimi, mana sieva bija vēl viens debetkarti mūsu kopīgā kontā, lai viņa uzņēmās naudu! ![]() Got atpakaļ pirmdien, lai atrastu gan karti un auto neskarts! Pārbaudot manu kontu es atklāju, ka vēl 200 £ ir izņemts no mūsu kopīgā kontā, izmantojot Unibet International, par karti, kas nav darba Antverpenē. Šodien BBC darbojas ziņojums par cik kopējā tas viss ir. Jābrīdina! http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žēl uzzināt, ka Mike.
| |||
| |||
| Quote:
Kurš tomēr šķita uzzināt, kāds ir mans pārsnieguma limitiem ir pārāk! Man ir noteikti gan nulle.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |