![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Oba moje osobiste i wspólne konto debetowe zostały sklonowane! I dowiedziałam się właśnie ostatni tydzień przed ustawieniem startu do Antwerpii. ![]() Jako jeden z nich nie jest nigdy używany sądzę mojego banku udało się "stracić" szczegóły dla mnie. Mimo ponad £ 800 zdjęto jeden z Coop podróży i £ 100 na innych za pośrednictwem systemu PayPal. Pojechaliśmy do Manchester Airport parking i na szczęście był wcześniej zarezerwowane na jedna trzecia karta kredytowa. Działa to także, że można trzymać kart w maszynie przy wjeździe i wyjeździe do potwierdzenia przyjazdu i wyjazdu. Kiedy mamy do Antwerpii, bez uczep przez VLM, odkryłem miałem lewo za kartę kredytową, prawdopodobnie w alkierz na desce rozdzielczej Miałem zastępuje po wprowadzeniu go do parkingu, oraz w pełnym widoku do wszystkich, którzy mogliby chcieć ukraść i nasz samochód! Dlatego musieliśmy pierścionek z powrotem i zrezygnować z karty kredytowej. Teraz miał trzy karty w moim portfelu, które były bezużyteczne! Na szczęście moja żona miała inną kartą debetową do naszego wspólnego konta tak wzięła za pieniądze! ![]() Masz powrót w poniedziałek, aby znaleźć zarówno karty samochodu nienaruszonym! Na sprawdzenie swoich kont stwierdziliśmy, że kolejne £ 200 został wycofany z naszego wspólnego konta poprzez Unibet International, na karty, które nie pracują w Antwerpii. Dziś BBC jest uruchomiony sprawozdanie, jak to wszystko jest wspólne. Be warned! http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przepraszamy, że Mike.
| |||
| |||
| Cytat:
Kto nie wydawało się, wiedzieć, co mój były zbyt przekroczenie limitów! I jak należy ustawić na zero.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |