![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ambele mele personale şi carduri de debit cont comun au fost clonate! Am aflat doar ultima săptămână înainte de plecare la Anvers. ![]() Ca unul dintre ei este foarte rar utilizat Presupun meu bancar a reuşit să "pierde" detalii pentru mine. Oricum peste £ 800 a fost luată de pe o prin Coop de călătorie, şi de £ 100 pe de altă via PayPal. Am condus la Manchester parcare aeroport şi din fericire, a fost pre-rezervate treime de pe cardul de credit. Aceasta funcţionează bine ca tu stai că carte în maşină la intrarea şi ieşirea de la confirmarea de plecare si sosire. Când am ajuns la Anvers, fără o zgudui prin VLM, am descoperit am plecat de la card de credit în urmă, probabil în Alcôve pe bord am avut-o în înlocuieşte după intrarea în parc auto, precum şi în scopul de a completa pe cineva care ar vrea să le furat şi maşina noastră! Astfel ne-am întors să sune şi să anuleze o carte de credit. Acum, am avut trei carduri de la mine în portofel, care au fost inutil! Din fericire, soţia mea a avut un alt card de debit pentru a noastră cont comun asa ca sa luat taxa de bani! ![]() S-au întors, luni, pentru a găsi atât carte şi maşină intact! Pe de verificare a conturilor mea am constatat că o altă £ 200 au fost retrase din cont comun, prin intermediul nostru UniBet International, pe o carte care nu a reuşit să lucreze în Anvers. Astăzi, BBC se execută un raport cu privire la cât de toate este această comună. Aveţi grijă! http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne pare rău să aud că Mike.
| |||
| |||
| Citat:
Cine a făcut-o părea să ştie ce mi s-au prea neacoperire limitele! Nu trebuie să setaţi atât la zero.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |