menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Debetné karty trápenie!

Reply

Thread Tools
Old 23. apríla 2008, 04:01
Darcu Skupina

Default Debetné karty trápenie!

Obe moje osobné a spoločné účte debetné karty boli naklonoval! Zistil som, len minulý týždeň pred započítaním do Antverp.

Ako jeden z nich je málo používané Predpokladám, že moja banka podarilo "stratiť" Podrobné informácie pre mňa. Každopádně viac ako 800 libier bol padlý cez Coope cestovanie a 100 libier na ďalších cez Paypal.

Sme odvezli na letisko v Manchestri a bol našťastie parkovanie pred-rezervovanú na tretiny kreditnej karty. Toto funguje dobre, ako budete držať, že kartu v zariadení pre vstup a výstup pre potvrdenie príchodu a odchodu.

Keď sme sa dostali do Antverp, bez zaháknutí cez VLM, som zistil, musel som opustil kreditnej karty pozadu, pravdepodobne v přístěnek na prístrojovej doske som ju nahradila do po vstupe na parkovisko, a v plnej výške na každého, kto by mohol chcieť neukradli a naše auto!

Preto sme museli prsteň späť a zrušiť kreditnej karty. Teraz som mala tri karty v mojej peňaženky, ktoré boli k ničomu! Našťastie moja žena ešte debetnej karty do nášho spoločného účtu, takže si vzal starosti peniaze!

Dostal späť v pondelok nájsť oba karty a neporušené auto! Na kontrolu mojich účtov som zistil, že ďalších 200 libier bola stiahnutá z nášho spoločného účtu prostredníctvom Unibet International, na karty, ktoré nepracovali v Antverpách.

Dnes BBC beží správy o tom, ako len to všetko je spoločné. Buďte Varovali!

http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm

Old 23. apríla 2008, 04:05
Administrátor Skupina

Ľúto, že Mike.

Stalo sa mi, tesne pred Vianoce, trvalo takmer 9k z mojej obchodný účet.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23. apríla 2008, 04:29
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Dave Hybridné View Post
Ľúto, že Mike.

Stalo sa mi, tesne pred Vianoce, trvalo takmer 9k z mojej obchodný účet.
Ach jo, to je vianočné!

Ten, kto to urobil, aby vedeli, čo sa zdalo mojej kontokorentný limity boli príliš! Musím sa nastaví na nulu.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vista Sig trápení chris357 Operačné systémy Windows 4 21. januára 2009 21:21
Debetnou kartou? KanoakaVirus Vypnúť Téma diskusie 5 30. júl 2008 17:39
OS inštalačný ťažkosti dice14u Operačné systémy Windows 1 18. december 2007 11:32
Grafické karty ťažkosti, prosím pomôžte! mark99 Graphics Cards & Monitory 19 11. júl 2007 23:09
Norton trápení Cobalt Virus, spyware a bezpečnosť 4 21. októbra 2006 15:58
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.