Obe moje osobné a spoločné účte debetné karty boli naklonoval! Zistil som, len minulý týždeň pred započítaním do Antverp.
Ako jeden z nich je málo používané Predpokladám, že moja banka podarilo "stratiť" Podrobné informácie pre mňa. Každopádně viac ako 800 libier bol padlý cez Coope cestovanie a 100 libier na ďalších cez Paypal.
Sme odvezli na letisko v Manchestri a bol našťastie parkovanie pred-rezervovanú na tretiny kreditnej karty. Toto funguje dobre, ako budete držať, že kartu v zariadení pre vstup a výstup pre potvrdenie príchodu a odchodu.
Keď sme sa dostali do Antverp, bez zaháknutí cez VLM, som zistil, musel som opustil kreditnej karty pozadu, pravdepodobne v přístěnek na prístrojovej doske som ju nahradila do po vstupe na parkovisko, a v plnej výške na každého, kto by mohol chcieť neukradli a naše auto!
Preto sme museli prsteň späť a zrušiť kreditnej karty. Teraz som mala tri karty v mojej peňaženky, ktoré boli k ničomu! Našťastie moja žena ešte debetnej karty do nášho spoločného účtu, takže si vzal starosti peniaze!
Dostal späť v pondelok nájsť oba karty a neporušené auto! Na kontrolu mojich účtov som zistil, že ďalších 200 libier bola stiahnutá z nášho spoločného účtu prostredníctvom Unibet International, na karty, ktoré nepracovali v Antverpách.
Dnes BBC beží správy o tom, ako len to všetko je spoločné. Buďte Varovali!
http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm