Обе моје личне и заједничке рачуну дебитне картице су цлонед! Открио сам баш прошли викенд пре постављања искључено да Антверпен.
Као један од њих је готово увек користи претпостављам мој банковни је успео да се "изгубити" детаље за мене. У сваком случају више од 800 £ је скинут један преко Цооп травел, и 100 £ од осталих преко Паыпал.
Ми одвезли до аеродрома у Манчестеру те срећом паркинг је унапред резервирати на трећине кредитне картице. То добро ради, као да вам ставити картицу у машина на улаз и излаз за потврду доласка и одласка.
Када смо у Антуерпен, без проблема преко ВЛМ сам открио сам оставила иза кредитне картице, у прилици алцове на табли сам заменио га након уласка на паркингу, а да се у потпуности видели све оне који можда желе украду га и наш ауто!
Овако смо морали назад и прстен отказати кредитну картицу. Сад сам имао три картице у свој новчаник који су бескорисни! Срећом, моја жена је имала још једну дебитну картицу на наше заједничке рачун па је узео задужен за новац!
Добио назад у понедељак пронаћи обе картице и ауто нетакнут! На проверу моје рачуне открио сам да је даљих 200 £ био повучен из нашег заједничког рачуна путем УниБет Интернатионал, на картицу која није успела да раде у Антверпен.
Данас ББЦ је покренут извештај о само како ово све је заједничко. Да буде упозорен!
хттп://неус.ббц.цо.ук/1/хи/бусинесс/7362055.стм