![]() |
|
| |||
| |||
| Her ikisi de benim ve kişisel hesap bankamatik kartları klonlanmış edildi! Sadece geçen hafta ANTWERP Kapalı ayarı önce öğrendim. ![]() Onlardan biri olarak hemen hemen hiç benim banka "Benim için detayları kaybetmek başardığını varsayalım kullanılır. Neyse üzerinde 800 £ bir kapalı Coop ile seyahat ve £ 100 Paypal üzerinden diğer alınmıştır. Biz Manchester Havalimanı ve şans önceden üçüncü bir kredi kartı üzerinde yer otopark verdim. Gibi varış ve dönüş onaylamak için giriş ve çıkış üzerinde makine bu kartı sopa Bu iyi çalışıyor. Biz ANTWERP için, VLM ile bir aksama olmadan var, I içine araba parki girdikten sonra yerini aldığı gösterge paneli üzerindeki kameriye olarak arkasındaki kredi kartı, muhtemelen sol vardı ve tam görünümünde kim isteyebilirsiniz herkese keşfetti ve bu araba çalmak! Böylece geri halka ve kredi kartı iptal oldu. Şimdi benim cüzdan bu yararsız üç kart vardı! Bu yüzden para ücret aldı Neyse ki karım ortak hesap için başka bir banka kartı vardı! ![]() Geri Pazartesi günü var iki kart ve araç bozulmamış bulmak için! Hesaplarıma kontrol günü ben bir daha £ 200 ortak hesaptan Unibet Uluslararası üzerinden bir kart üzerinde Antwerp çalışmaya başarısız iptal edilmiş bulundu. Bugün BBC ne kadar tüm bu ortak bir rapor çalışıyor. Be warned! http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maalesef duymak için Mike.
| |||
| |||
| Alıntı:
Kim ne benim kredi limitleri olduğunu da biliyor gibiydi yaptı! Ben sıfır de ayarlamanız gerekir.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
![]() |
|
| Bookmarks |