менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Бедах дебетова карта!

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 квітня 2008, 04:01
Донор групи

Default Бедах дебетова карта!

Обидві мої особисті та спільні дебетових карт рахунок були клоновані! Я дізнався лише минулого тижня, перш ніж відправитися в Антверпен.

Як одна з них майже ніколи не використовували Я вважаю, мій банк зумів "втратити" Деталі для мене. У будь-якому випадку більш £ 800 була знята з допомогою однієї подорожі і співробітництво, і £ 100 в іншій через PayPal.

Ми під'їхали до аеропорту Манчестера і, на щастя стоянки були заздалегідь забронювали на третьому кредитної карти. Це працює так, як ви палицю, що карти в машині, на в'їзді та виїзді для підтвердження прибуття і від'їзду.

Коли ми дісталися до Антверпена, гладесенькі через VLM, я виявив, я залишив за кредитною карткою, імовірно, в ніші на панелі приладів я замінив його в після введення автостоянки, а також з метою повного, хто, можливо, захочете украсти й наші машини!

Таким чином, ми передзвонимо і анулювати кредитну картку. Тепер у мене три карти в гаманці, що було марно! На щастя, моя дружина іншого дебетова картка нашої спільної обліковий запис, щоб вона очолила гроші!

Повернувся до понеділка, щоб знайти як карти і автомобіля недоторканим! На перевірку моїх рахунках я виявив, що ще £ 200 були виведені з нашого спільного рахунку через Міжнародний Unibet, на карті, які не працюють в Антверпені.

Сьогодні BBC працює доповіді від того, наскільки загальні це все. Будьте попереджені!

http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm

Old 23 квітня 2008, 04:05
Адміністратор групи

Шкода, що у Майка.

Сталося зі мною перед Xmas, треба було майже 9k з моїх бізнес-рахунок.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 23 квітня 2008, 04:29
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
Шкода, що у Майка.

Сталося зі мною перед Xmas, треба було майже 9k з моїх бізнес-рахунок.
Oh Boy, що Різдво!

Той, хто це зробив, здавалося, знаю, що мої межі овердрафту були занадто! Я повинен встановити обидва до нуля.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Перспектива Sig Woes chris357 Операційні системи Windows 4 21 січня 2009 21:21
Дебетова карта? KanoakaVirus Off Topic Discussion 5 30 липня 2008 17:39
Woes Установка ОС dice14u Операційні системи Windows 1 18 грудня 2007 11:32
Відеокарта біди, будь ласка, допоможіть! mark99 Графічні карти & Монітори 19 11 липня 2007 23:09
Нортон біди Кобальт Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 4 21 жовтня 2006 15:58
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.