Обидві мої особисті та спільні дебетових карт рахунок були клоновані! Я дізнався лише минулого тижня, перш ніж відправитися в Антверпен.
Як одна з них майже ніколи не використовували Я вважаю, мій банк зумів "втратити" Деталі для мене. У будь-якому випадку більш £ 800 була знята з допомогою однієї подорожі і співробітництво, і £ 100 в іншій через PayPal.
Ми під'їхали до аеропорту Манчестера і, на щастя стоянки були заздалегідь забронювали на третьому кредитної карти. Це працює так, як ви палицю, що карти в машині, на в'їзді та виїзді для підтвердження прибуття і від'їзду.
Коли ми дісталися до Антверпена, гладесенькі через VLM, я виявив, я залишив за кредитною карткою, імовірно, в ніші на панелі приладів я замінив його в після введення автостоянки, а також з метою повного, хто, можливо, захочете украсти й наші машини!
Таким чином, ми передзвонимо і анулювати кредитну картку. Тепер у мене три карти в гаманці, що було марно! На щастя, моя дружина іншого дебетова картка нашої спільної обліковий запис, щоб вона очолила гроші!
Повернувся до понеділка, щоб знайти як карти і автомобіля недоторканим! На перевірку моїх рахунках я виявив, що ще £ 200 були виведені з нашого спільного рахунку через Міжнародний Unibet, на карті, які не працюють в Антверпені.
Сьогодні BBC працює доповіді від того, наскільки загальні це все. Будьте попереджені!
http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7362055.stm