![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| im sikerült megállapítás mi HDD box kijutni az e http://www.johnlewis.com/Technology/...oductType.aspx im looking for a következő a. rögzítésére programot és egy másik program időközben nézni, (ami nem mindegyiket!) b. van egy USB-port, mert egy kis filmeket USB és szeretne játszani vissza a TV helyett figyeli őket, az én rossz pc monitor c. Lehet, SD kártya slot vagy CF de im nem zavarta erről igazán im looking a Panasonic digitálismédia-lejátszó-EX78 |
|
| |||
| |||
| Edit: nem is az Apple TV hadd rekord programok és filmek lejátszása az én usb stick |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kétlem, hogy a Panasonic fogja lejátszani filmeket ki egy USB Stick, a fájl formátum lesz egy avi, divx tartalmaz. Ez nem valószínű, hogy a Panasonic lesz a codec szükséges dekódolják a DivX.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Need Help Döntés a Case Fan. | ilop12 | Cases & Power Supplies | 4 | Szeptember 3, 2009 18:55 |
| Segítségre van szüksége a döntés Grafikus kártya | banjoman | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 7. június 2009 12:21 |
| Segítségre van szüksége a döntés Mi 720p HD Video Camera Vásárlás | cheesepuff | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 5. jún 2009 15:32 |
| Segítségre van szüksége döntés Biztonsági szoftver! | CoronaSuperia | Vírus, kémprogram és biztonság | 11 | 1. április 2008 13:14 |
| Téma eszközök | |
| |