![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im ťažkosti nájsť čo HDD rámik sa von z týchto http://www.johnlewis.com/Technology/...oductType.aspx im hľadá pre tieto a. nahrávať program a sledovať iný program medzitým (čo všetci robiť!) b. má USB port, pretože som niektoré filmy na usb palice a chcú hrať späť na miesto sledovanie televízie je na môj mizerný PC monitor c. Možná SD alebo CF karty, ale im nevadí o tejto skutočnosti im pohľade na Panasonic DMR-EX78 |
|
| |||
| |||
| Edit: aj robí Apple TV dajte mi nahrávať programy a tiež prehrávať filmy z mojej USB kľúčenky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pochybujem, či je Panasonic bude hrať filmy z USB kľúčenky, ako súbor vo formáte bude pravdepodobne AVI obsahujúce divx. Je nepravdepodobné, že Panasonic bude mať potrebné na dekódovanie kodekem DivX.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Need Help Rozhodovanie o Case Fan. | ilop12 | Prípady & Napájacie zdroje | 4 | 3.září 2009 18:55 |
| Need Help Rozhodovanie na Grafické karty | banjoman | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. júna 2009 12:21 |
| Need Help Rozhodovanie o tom, čo 720p HD Video kamery nakupovať | cheesepuff | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 5. jún 2009 15:32 |
| Potrebujete pomoc pri rozhodovaní o bezpečnostný softvér! | CoronaSuperia | Virus, spyware a bezpečnosť | 11 | 1. apríla 2008 13:14 |
| Thread Tools | |
| |