менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Вирішити, що жорсткий диск, щоб отримати вікна

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 вересня 2008, 10:57
Член групи

Default Вирішити, що жорсткий диск, щоб отримати вікна

їм не вдається знайти те, що жорсткий диск поле вийти з цих

http://www.johnlewis.com/Technology/...oductType.aspx

IM шукає наступні

А. записувати програми і дивитися іншу програму Тим часом, (який всі з них роблять!)

B. є USB-порту, оскільки в мене є фільми на USB-палички і хотіли б відтворити їх на екрані телевізора, а не дивіться їх на мій Crappy монітор комп'ютера

C. Може бути, слот для карт пам'яті SD або CF, але їм не турбували про це насправді

І. дивлячись на Panasonic DMR-EX78
Old 1 вересня 2008, 11:55
Член групи

Edit: також робить Apple TV Дозвольте мені запис програми, а також відтворювати фільми з моїм USB Stick
Old 1 вересня 2008, 13:27
Донор групи

Я сумніваюся, що Panasonic гратиме фільми покинути Stick USB, так як формат файлів, ймовірно, буде AVI, що містить DivX. Малоймовірно, що Panasonic буде мати необхідні кодеки для декодування DivX.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Потрібна допомога у прийнятті рішення у справі вентилятор. ilop12 Справа & блоки живлення 4 3 вересня 2009 18:55
Потрібна допомога у прийнятті рішення про відеокарту banjoman Графічні карти & Монітори 1 7 червня 2009 12:21
Потрібна допомога у прийнятті рішення про Що 720p HD-відео камера купити cheesepuff Digital Imaging & Принтери 0 5 червня 2009 15:32
Потрібна допомога у прийнятті рішення з безпеки програмного забезпечення! CoronaSuperia Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 11 1 квітня 2008 13:14
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.