![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| їм не вдається знайти те, що жорсткий диск поле вийти з цих http://www.johnlewis.com/Technology/...oductType.aspx IM шукає наступні А. записувати програми і дивитися іншу програму Тим часом, (який всі з них роблять!) B. є USB-порту, оскільки в мене є фільми на USB-палички і хотіли б відтворити їх на екрані телевізора, а не дивіться їх на мій Crappy монітор комп'ютера C. Може бути, слот для карт пам'яті SD або CF, але їм не турбували про це насправді І. дивлячись на Panasonic DMR-EX78 |
|
| |||
| |||
| Edit: також робить Apple TV Дозвольте мені запис програми, а також відтворювати фільми з моїм USB Stick |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я сумніваюся, що Panasonic гратиме фільми покинути Stick USB, так як формат файлів, ймовірно, буде AVI, що містить DivX. Малоймовірно, що Panasonic буде мати необхідні кодеки для декодування DivX.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога у прийнятті рішення у справі вентилятор. | ilop12 | Справа & блоки живлення | 4 | 3 вересня 2009 18:55 |
| Потрібна допомога у прийнятті рішення про відеокарту | banjoman | Графічні карти & Монітори | 1 | 7 червня 2009 12:21 |
| Потрібна допомога у прийнятті рішення про Що 720p HD-відео камера купити | cheesepuff | Digital Imaging & Принтери | 0 | 5 червня 2009 15:32 |
| Потрібна допомога у прийнятті рішення з безпеки програмного забезпечення! | CoronaSuperia | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 11 | 1 квітня 2008 13:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |