![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Нови медии банер технология разлат вън .. наречен trustbanners! http://www.trustbanners.com/ ПОСЛЕДНИ НОВИНИ: След 18 месеца на изследователската дейност, партньорство между Австралийската рекламна агенция (Amnesia Група Pty Ltd) и проф. Олаф Prilo доктор на съзнанието и мозъка институт на Нов Южен Уелс са пуснали констатациите на истински пробив в онлайн рекламирането. Резултатът е революционен метод за получаване на доверието на потребителите чрез висока честота (90fps) банер обяви, които стимулират определени региони на зрителния кортекс (Visual област V5/MT) производство на мигновени ефекти върху потребителите. Отговор толкова далеч от потребители: http://digg.com/tech_news/MIND_CONTR...O_YOUR_WEBSITE Аз лично, не го хареса ... но трябва да призная, умни мислене! |
|
| |||
| |||
| Аз почти през дози на Пепси току-що! НЕ. Това е реклама, Младост признания са актьори (или служители) Ако мига и farting банери, че работи добре Incredimail всички употреба. Просто моето мнение. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
: P
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Рекламна агенция, наречена "Amnesia Група Pty Ltd "...? Специализирана в обяви за хората обичат да забравя?
Anway, идващи от една реклама фон, аз вярвам, че всички, които работят за тази конкретна рекламна агенция заслужава ритник в зъбите ... Точката на добър рекламодател трябва винаги да се привлекат хора към използването и / или покупка на продукт чрез предоставяне на изображението, което може да comsumers и какво биха искали да бъдат асоциирани с и не се опитват да се забъркваш с народите мозък. Наздраве: Крис Моята система: Willy Wonka на Многоъгълник Фабрика
|
|
| |||
| |||
|
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |