![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nová média banner technologie rozšíření .. nazývá trustbanners! http://www.trustbanners.com/ AKTUÁLNĚ: Po 18 měsíců výzkumu, partnerství mezi australskými Reklamní agentury (Amnézie Skupina Pty Ltd) a prof Olaf Prilo PhD z mysli a mozku ústavu Nového Jižního Walesu byly uvolněny na zjištění skutečného průlomu v online reklamě. Výsledkem je revoluční způsob získání důvěry spotřebitelů díky vysoké frekvenci (90fps) bannerové reklamy, které podporují specifické oblasti vizuální cortex (Visual oblasti V5/MT) vyrábějící okamžitý vliv na spotřebitele. Odpovědi zatím od uživatelů online: http://digg.com/tech_news/MIND_CONTR...O_YOUR_WEBSITE Mě osobně, a ne to líbí ... ale musím přiznat, chytré myšlení! |
|
| |||
| |||
| I přes téměř dávkovat na Pepsi právě teď! NE. Je to reklama, na Youtube posudky jsou aktéři (resp. zaměstnanců) Pokud bliká a prdění bannery pracoval dobře, že všichni používat Incredimail. Jen můj názor. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
: p
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reklamní agentury s názvem "Skupina Amnézie Pty Ltd "...? Specializujících se na inzerát lidí, jako na to zapomenout?
Anway, pocházející z reklamní zázemí, věřím, že všichni, kteří pracují pro tento konkrétní reklamní agentura zaslouží nakopat do zubů ... Smyslem dobrý inzerent by měl být vždy k lákat lidi do použití / zakoupení výrobku tím, že je obrázek, který comsumers bude líbit a chtěli by, aby se podíleli a ne se snaží bordel s národy mozky. Nazdraví: Chris Můj systém: Willy Wonka to Mnohoúhelník Factory
|
|
| |||
| |||
|
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Můžete mi pomoci najít klávesnici prosím? | Pipps | Obecné Hardware Chat | 1 | 7. listopadu 2008 14:15 |
| Snažím se najít ovladač HD | robina80 | Drives & Removable Media | 3 | 23. Září 2008 14:47 |
| Existuje nějaký způsob, jak zjistit, jak staré je jeden HDD? | thingie2 | Drives & Removable Media | 36 | 3. května 2008 04:03 |
| Něco jsem ještě zjistit | Kodak | Obecné Hardware Chat | 5 | 9. ledna 2008 10:41 |
| Ví někdo, kde to najít ... | merton123 | Sítě, Modemy & VoIP | 10 | 5. červenec 2007 05:50 |
| Thread Nástroje | |
| |