μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

ΕΥΡΕΣΗ ενοχλητικό!!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 31 Μαρτίου 2008, 17:56
Μέλος Ομάδα

Default ΕΥΡΕΣΗ ενοχλητικό!!

Νέα μέσα ενημέρωσης banner εξάπλωση της τεχνολογίας που ονομάζεται trustbanners ..!

http://www.trustbanners.com/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:
Μετά από 18 μήνες από την έρευνα, την εταιρική σχέση μεταξύ της Αυστραλίας Advertising Agency (Αμνησία Group Pty Ltd) και Καθ. Prilo Olaf PHD από το μυαλό και Brain Institute της Νέας Νότιας Ουαλίας έχουν κυκλοφορήσει διαπιστώσεις για μια πραγματική επανάσταση στην online διαφήμιση. Το αποτέλεσμα είναι μια επαναστατική μέθοδος κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μέσω της υψηλής συχνότητας (90fps) banner διαφημίσεις που προωθούν συγκεκριμένες περιοχές του οπτικού φλοιού (Visual V5/MT περιοχή) που παράγουν άμεσα αποτελέσματα για τους καταναλωτές.

Οι απαντήσεις μέχρι τώρα από τους χρήστες online:
http://digg.com/tech_news/MIND_CONTR...O_YOUR_WEBSITE

Εγώ προσωπικά, δεν θα αρέσουν ... αλλά πρέπει να ομολογήσω, έξυπνες σκέψης!
Old 31 Μαρτίου 2008, 18:34
Συντονιστής Ομάδας

I σχεδόν πάνω δόση για την Pepsi μόλις τώρα! ΔΕΝ.

Είναι η διαφήμιση, το Youtube μαρτυρίες, οι ηθοποιοί (ή υπαλλήλων) Εάν αναβοσβήνει και farting πανό που λειτούργησε καλά όλοι χρήση Incredimail.

Απλά τη γνώμη μου.

Old 2 Απρ. 2008, 04:35
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Το αποτέλεσμα είναι μια επαναστατική μέθοδος κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μέσω υψηλής συχνότητας (90fps) banner αγγελίες
Ξέρεις, αυτό μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι ανεξήγητα και χωρίς λογική απενεργοποιήσετε κατακόρυφο συγχρονισμό στα παιχνίδια. Δεν εξυπακούεται ότι το μάτι δεν μπορεί να δει τις διαφορές πάνω από περίπου 60fps, που την απενεργοποιήσετε διότι το επιπλέον ποσοστό πλαίσιο brainwashes τους.

: p
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 4ης Απριλίου 2008, 06:05
Ομάδα Δωρητών

Μια διαφημιστική εταιρεία που ονομάζεται "Αμνησία Group Pty Ltd "...? Εξειδικευμένοι αγγελίες σε ανθρώπους σαν να ξεχάσω;

Anway, που προέρχονται από ένα διαφημιστικό πλαίσιο, πιστεύω ότι όλοι εργάζονται για αυτή τη συγκεκριμένη διαφημιστική εταιρεία αξίζει μια κλωτσιά στα δόντια ... Το θέμα της καλής διαφημιστής θα πρέπει πάντα να είναι δέλεαρ για τους ανθρώπους σε χρήση / αγορά ενός προϊόντος από δίνοντας μια εικόνα που θα ήθελε comsumers και θα ήθελα να συνδέεται και δεν προσπαθώντας να χάος με εγκεφάλους των λαών.

Cheers:
Chris

Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Μνήμες:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες 7,1 Ήχος
Hard Drive (s):
Samsung 400GB / 36GB RAPTOR (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Υπόθεση / PSU:
Cosmos RC-1000 / Αρκτική 600W PSU
Ψύξη:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
Εποχούμενες
Monitor (ες):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operating System (s):
Win-XP (SP2)
Old 5 Απριλίου 2008, 09:43
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας tastyguru View Post
Olaf Prilo
anag.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μπορείτε να με βοηθήσετε να βρούμε ένα πληκτρολόγιο παρακαλώ; Pipps Γενική Συζήτηση Hardware 1 7 Νοε 2008 14:15
Προσπαθώντας να βρει HD οδηγού robina80 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 3 23η Σεπ 2008 14:47
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθετε πώς ένα παλιό hdd είναι; thingie2 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 36 3η Μαΐου 2008 04:03
Κάτι έχω ακόμα για να μάθετε Kodak Γενική Συζήτηση Hardware 5 9 Ιαν 2008 10:41
Ξέρει κανείς πού να βρούμε ... merton123 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 10 5 Ιουλ 2007 05:50
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.