![]() |
|
| |||
| |||
| Νέα μέσα ενημέρωσης banner εξάπλωση της τεχνολογίας που ονομάζεται trustbanners ..! http://www.trustbanners.com/ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Μετά από 18 μήνες από την έρευνα, την εταιρική σχέση μεταξύ της Αυστραλίας Advertising Agency (Αμνησία Group Pty Ltd) και Καθ. Prilo Olaf PHD από το μυαλό και Brain Institute της Νέας Νότιας Ουαλίας έχουν κυκλοφορήσει διαπιστώσεις για μια πραγματική επανάσταση στην online διαφήμιση. Το αποτέλεσμα είναι μια επαναστατική μέθοδος κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μέσω της υψηλής συχνότητας (90fps) banner διαφημίσεις που προωθούν συγκεκριμένες περιοχές του οπτικού φλοιού (Visual V5/MT περιοχή) που παράγουν άμεσα αποτελέσματα για τους καταναλωτές. Οι απαντήσεις μέχρι τώρα από τους χρήστες online: http://digg.com/tech_news/MIND_CONTR...O_YOUR_WEBSITE Εγώ προσωπικά, δεν θα αρέσουν ... αλλά πρέπει να ομολογήσω, έξυπνες σκέψης! |
|
| |||
| |||
| I σχεδόν πάνω δόση για την Pepsi μόλις τώρα! ΔΕΝ. Είναι η διαφήμιση, το Youtube μαρτυρίες, οι ηθοποιοί (ή υπαλλήλων) Εάν αναβοσβήνει και farting πανό που λειτούργησε καλά όλοι χρήση Incredimail. Απλά τη γνώμη μου. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
: p
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια διαφημιστική εταιρεία που ονομάζεται "Αμνησία Group Pty Ltd "...? Εξειδικευμένοι αγγελίες σε ανθρώπους σαν να ξεχάσω;
Anway, που προέρχονται από ένα διαφημιστικό πλαίσιο, πιστεύω ότι όλοι εργάζονται για αυτή τη συγκεκριμένη διαφημιστική εταιρεία αξίζει μια κλωτσιά στα δόντια ... Το θέμα της καλής διαφημιστής θα πρέπει πάντα να είναι δέλεαρ για τους ανθρώπους σε χρήση / αγορά ενός προϊόντος από δίνοντας μια εικόνα που θα ήθελε comsumers και θα ήθελα να συνδέεται και δεν προσπαθώντας να χάος με εγκεφάλους των λαών. Cheers: Chris Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο
|
|
| |||
| |||
|
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μπορείτε να με βοηθήσετε να βρούμε ένα πληκτρολόγιο παρακαλώ; | Pipps | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 7 Νοε 2008 14:15 |
| Προσπαθώντας να βρει HD οδηγού | robina80 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 23η Σεπ 2008 14:47 |
| Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθετε πώς ένα παλιό hdd είναι; | thingie2 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 36 | 3η Μαΐου 2008 04:03 |
| Κάτι έχω ακόμα για να μάθετε | Kodak | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 9 Ιαν 2008 10:41 |
| Ξέρει κανείς πού να βρούμε ... | merton123 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 10 | 5 Ιουλ 2007 05:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |