![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Novi mediji banner tehnologija kotrljanje vanjska strana .. zove trustbanners!
http://www.trustbanners.com/ NAJNOVIJE VIJESTI: Nakon 18 mjeseci istraživanja, partnerstvo između Australije Advertising Agency (amneziju Group Pty Ltd) i prof Olaf Prilo PHD iz uma i mozga Institute of New South Wales-u su objavili nalaz na pravi proboj u online oglašavanju. Rezultat je revolucionaran način stjecanja povjerenja potrošača kroz visoke frekvencije (90fps) bannere koji stimuliraju određene regije vizualnog korteksa (Visual područje V5/MT) instant proizvodi učinke na potrošače. Odgovora do sada od korisnika online: http://digg.com/tech_news/MIND_CONTR...O_YOUR_WEBSITE Mene osobno, a ne ukusu ... ali moram priznati, pametna razmišljanja! |
|
|
|||
|
|||
|
Ja gotovo preko doziran na Pepsi upravo sada! NE.
To je oglašavanje, Youtube izjave su glumci (ili zaposlenika) Ako se treperi i farting banneri radili dobro da svi koriste IncrediMail. Samo moje mišljenje. |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
: p
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Reklamna agencija pod nazivom "Amnezija Group Pty Ltd "...? Specijalizirana oglasa ljudi vole zaboraviti?
Anway, dolazi od oglašavanja pozadine, vjerujem da svatko radi za ovaj poseban reklamna agencija zaslužuje udarac u zube ... Točka dobrog oglašivača uvijek treba namamiti ljude na korištenje / kupnju proizvoda po dajući mu sliku koja comsumers svidjeti i željeli biti povezani s, a ne težak to zabrljati sa narodima mozgom. Cheers: Chris My System: Willy Wonka's poligona Factory
|
|
|
|||
|
|||
|