kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

FIND zavaró!

Reply

Téma eszközök
Old Március 31 2008, 17:56
Csoport tagja

Default FIND zavaró!

Új média banner technológia elterjedni .. nevezett trustbanners!

http://www.trustbanners.com/

Legfrissebb hírek:
18 hónapos kutatás, a partnerség ausztrál reklámügynökség (Amnézia Group Pty Ltd) és Prof. Dr. Olaf Prilo az elme és Brain Institute of New South Wales már kiadta az eredmények a valódi áttörést az online reklám. Az eredmény egy olyan forradalmian új módszer a fogyasztói bizalom megszerzése révén magas frekvencia (90fps) banner hirdetések, amelyek serkentik az egyes régiókban a vizuális kéreg (Visual terület V5/MT) előállító azonnali hatása a fogyasztókra.

A válasz eddig a felhasználók online:
http://digg.com/tech_news/MIND_CONTR...O_YOUR_WEBSITE

Én személy szerint, nem örült, hogy ... de el kell ismernem, okos gondolkodás!
Old Március 31 2008, 18:34
Moderátor Csoport

Default FIND zavaró!

Majdnem át adagolt a Pepsi most! NEM.

Ez a reklám, a Youtube Testimonials a színészek (vagy alkalmazott) Ha villogó bannerek és farting jól működött, hogy mindenki használja Incredimail.

Csak az én véleményem.

Old Április 2 2008, 04:35
Donor Group

Default FIND zavaró!

Idézet:
Az eredmény egy olyan forradalmian új módszer a fogyasztói bizalom megszerzése révén magas frekvenciájú (90fps) banner hirdetések
Tudod, ez lehet, hogy az emberek miért inexplicably és értelme, kapcsolja ki a függőleges szinkron játékokat. Nem abban, hogy a szem nem lát különbséget felett kb 60fps, akkor kapcsolja ki, mert a külső frame rate brainwashes őket.

: p
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Április 4 2008, 06:05
Donor Group

Default FIND zavaró!

Egy reklámügynökség nevezett Amnézia Group Pty Ltd "...? Szakosodott reklámok emberek szeretnék elfelejteni?

Anway származó Hirdetési háttérben, azt hiszem, hogy mindenki dolgozik, ez a reklámügynökség megérdemel egy rúgást a fogát ... A lényeg a jó hirdetőnek, hogy mindig el kell csalogatni az embereket a / vásárolt terméket, azt a képet, hogy comsumers is hasonló, és szeretné, hogy társuljon, és nem próbálják karatézás népek agyvelejét.

Cheers:
Chris

My System: Willy Wonka's Sokszög Factory

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM memória:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Grafikus kártya (k):
XFX 8600GT 256Mb DDR3 540Mhz
Hangkártya:
Fedélzeti 7,1 Sound
Merevlemez (ek):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Optikai meghajtó (k):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / tápegység:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W tápegység
Hűtés:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Hálózat / Internet:
Onboard
Monitor (ok):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operációs rendszer (ek):
Win XP (SP2)
Old Április 5 2008, 09:43
Donor Group

Default FIND zavaró!

Idézet:
Originally Posted by tastyguru View Post
Olaf Prilo
anag.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Tud nekem segíteni megtalálni a billentyűzet kérem? Pipps Általános fémáru Chat 1 7. november 2008 14:15
Megpróbálom megtalálni HD driver robina80 Drives & Removable Media 3 23. Szeptember 2008 14:47
Van-e mód arra, hogy kiderítsük, hogy hány éves a hdd van? thingie2 Drives & Removable Media 36 3. május 2008 04:03
Valami, amit még meg kell találniuk arra, Kodak Általános fémáru Chat 5 9. január 2008 10:41
Tudja valaki, hol találom ... merton123 Hálózatépítés, Modems & VoIP 10 5. július 2007 05:50
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.