![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Új média banner technológia elterjedni .. nevezett trustbanners! http://www.trustbanners.com/ Legfrissebb hírek: 18 hónapos kutatás, a partnerség ausztrál reklámügynökség (Amnézia Group Pty Ltd) és Prof. Dr. Olaf Prilo az elme és Brain Institute of New South Wales már kiadta az eredmények a valódi áttörést az online reklám. Az eredmény egy olyan forradalmian új módszer a fogyasztói bizalom megszerzése révén magas frekvencia (90fps) banner hirdetések, amelyek serkentik az egyes régiókban a vizuális kéreg (Visual terület V5/MT) előállító azonnali hatása a fogyasztókra. A válasz eddig a felhasználók online: http://digg.com/tech_news/MIND_CONTR...O_YOUR_WEBSITE Én személy szerint, nem örült, hogy ... de el kell ismernem, okos gondolkodás! |
|
| |||
| |||
| Majdnem át adagolt a Pepsi most! NEM. Ez a reklám, a Youtube Testimonials a színészek (vagy alkalmazott) Ha villogó bannerek és farting jól működött, hogy mindenki használja Incredimail. Csak az én véleményem. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
: p
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egy reklámügynökség nevezett Amnézia Group Pty Ltd "...? Szakosodott reklámok emberek szeretnék elfelejteni?
Anway származó Hirdetési háttérben, azt hiszem, hogy mindenki dolgozik, ez a reklámügynökség megérdemel egy rúgást a fogát ... A lényeg a jó hirdetőnek, hogy mindig el kell csalogatni az embereket a / vásárolt terméket, azt a képet, hogy comsumers is hasonló, és szeretné, hogy társuljon, és nem próbálják karatézás népek agyvelejét. Cheers: Chris My System: Willy Wonka's Sokszög Factory
|
|
| |||
| |||
|
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Tud nekem segíteni megtalálni a billentyűzet kérem? | Pipps | Általános fémáru Chat | 1 | 7. november 2008 14:15 |
| Megpróbálom megtalálni HD driver | robina80 | Drives & Removable Media | 3 | 23. Szeptember 2008 14:47 |
| Van-e mód arra, hogy kiderítsük, hogy hány éves a hdd van? | thingie2 | Drives & Removable Media | 36 | 3. május 2008 04:03 |
| Valami, amit még meg kell találniuk arra, | Kodak | Általános fémáru Chat | 5 | 9. január 2008 10:41 |
| Tudja valaki, hol találom ... | merton123 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 10 | 5. július 2007 05:50 |
| Téma eszközök | |
| |