![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Naujoji žiniasklaida Banner technologija diegiame .. vadinamas trustbanners! http://www.trustbanners.com/ Paskutinės naujienos: Po 18 mėnesių nuo mokslinių tyrimų, tarp Australijos reklamos agentūros (Amnesia Group Pty Ltd) ir prof Geneva Prilo PHD partnerystė iš proto ir smegenų institutas Naujasis Pietų Velsas išleido išvados apie tikrą persilaužimą reklama internete. Rezultatas yra revoliucinis būdas įgyti vartotojų pasitikėjimą aukštų dažnių (90fps) Banner skelbimai, kurie stimuliuoja specifinių regionų Visual Cortex (visual area V5/MT) gaminti momentinių poveikis vartotojams. Atsakymų taip toli nuo naršo: http://digg.com/tech_news/MIND_CONTR...O_YOUR_WEBSITE Man asmeniškai, o ne jį mylėti ... bet reikia pripažinti, protingas mąstymas! |
|
| |||
| |||
| Aš beveik per dozes dėl Pepsi tik dabar! NOT. Tai reklama, Youtube atsiliepimai yra dalyvių (arba darbuotojų) Jei mirksi ir Farting antraščių dirbo gerai, kad kiekvienas naudotis IncrediMail. Tiesiog mano nuomonė. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
: P
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reklamos agentūra vadinama "Amnesia Group Pty Ltd "...? Specializuotos reklamuodamos žmonės mėgsta pamiršti?
Anway, iš reklamos fone, manau, kad kiekvienas šios konkrečios reklamos agentūra vertas smūgis į dantis ... Geros reklamos taškas visuomet turėtų būti atvilioti žmonių, naudojant arba pirkti produktų, suteikiant jam įvaizdį, kad comsumers gali patikti ir norėčiau būti susijusi su, o ne bando mess with tautų smegenis. Cheers: Chris Mano sistema: Willy Wonka's Factory daugiakampis
|
|
| |||
| |||
|
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |