![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Nowe media baner technologii walcowania obecnie .. nazwie trustbanners! http://www.trustbanners.com/ AKTUALNOŚCI: Po 18 miesięcy badań, partnerstwa między australijski Agencja Reklamowa (Amnesia Group Pty Ltd) i prof Olaf Prilo PHD z Brain Mind i Instytut Nowej Południowej Walii wydała ustalenia dotyczące rzeczywistego przełomu w reklamie online. Skutkiem tego jest rewolucyjną metodą zdobywania zaufania konsumentów poprzez wysokiej częstotliwości (90fps) banerów reklamowych, które stymulują konkretnych regionów wizualnej cortex (Visual obszarze V5/MT) produkujących natychmiastowy wpływ na konsumentów. Odpowiedzi do tej pory od użytkowników online: http://digg.com/tech_news/MIND_CONTR...O_YOUR_WEBSITE Mnie osobiście, a nie sympatię to ... ale muszę przyznać, inteligentnych myślenia! |
|
| |||
| |||
| I prawie na ponad dawkowanym Pepsi tylko teraz! NIE. To reklamy, Youtube referencje są aktorzy (lub pracowników) Jeśli miga i farting banery pracował dobrze, że wszyscy wykorzystania Incredimail. Wystarczy moim zdaniem. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
: p
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Agencji reklamowej o nazwie "Amnesia Group Pty Ltd "...? Wyspecjalizowane w reklamach ludzi jak zapomnieć?
Anway, pochodzących z reklamy tle, wierzę, że wszyscy pracują dla tej agencji reklamowej zasługuje na kopa w zęby ... Punktem dobry Reklamodawca powinien zawsze być zwabiać ludzi w użyciu / zakupu produktu poprzez nadanie mu obraz, który spodoba comsumers i chciałbyś być związane i nie próbuje mess with narodów umysły. Cheers: Chris My System: Willy Wonka's Factory Wielokąt
|
|
| |||
| |||
|
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |