![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| New Media banner tehnologie rulare afară .. numit trustbanners! http://www.trustbanners.com/ ULTIMELE STIRI: După 18 luni de cercetare, în parteneriat între australian Agentia de publicitate (Amnezie Group Pty Ltd) şi Prof. dr. Olaf Prilo Mind şi de la Brain Institute din New South Wales au publicat concluziile pe un veritabil descoperire in publicitatea online. Rezultatul este o metoda revolutionara de a câştigat încrederea consumatorilor prin inalta frecventa (90fps) banner anunţuri care stimulează anumite regiuni din cortexul vizual (Visual zona V5/MT) producerea instant efecte asupra consumatorilor. Răspunsurile atât de departe de utilizatori online: http://digg.com/tech_news/MIND_CONTR...O_YOUR_WEBSITE Eu, personal, nu-l gust ... dar trebuie să recunosc, inteligent de gândire! |
|
| |||
| |||
| Am aproape peste doză la Pepsi chiar acum!!! Nu. Este de publicitate, pe Youtube marturii sunt actori (sau angajaţi) Dacă clipeste farting bannere şi că a lucrat bine toată lumea utilizare Incredimail. Doar opinia mea. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
: p
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O agentie de publicitate numit "Amnezie Group Pty Ltd "...? Specializate în anunţuri de oameni ca să uite?
Anway, provenind de la un fond de publicitate, cred că toată lumea de lucru special pentru această agenţie de publicitate merită o lovitură în dinţi ... La punctul de un agent de publicitate ar trebui să fie întotdeauna de a ademeni oamenii în utilizarea / cumpere un produs de care este o imagine care ar putea dori comsumers şi ar dori să se asocieze şi nu prin încercarea de a încurca cu popoarele creierul. Noroc: Chris Sistemul meu: Willy Wonka de poligon Factory
|
|
| |||
| |||
|
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
![]() |
|
| Marcaje |