![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nové médiá banner technológie rozšírenie .. nazýva trustbanners! http://www.trustbanners.com/ AKTUÁLNE: Po 18 mesiacov výskumu, partnerstvo medzi austrálskymi Reklamné agentúry (Amnézia Skupina Pty Ltd) a prof Olaf prílohe PhD z mysle a mozgu ústavu Nového Južného Walesu boli uvoľnené na zistenie skutočného prelomu v online reklame. Výsledkom je revolučný spôsob získania dôvery spotrebiteľov vďaka vysokej frekvenciu (90fps) bannerovej reklamy, ktoré podporujú špecifické oblasti vizuálnej kortex (Visual oblasti V5/MT) vyrábajúce okamžitý vplyv na spotrebiteľov. Odpovede zatiaľ od užívateľov online: http://digg.com/tech_news/MIND_CONTR...O_YOUR_WEBSITE Mňa osobne, a nie to páči ... ale musím priznať, chytré myslenie! |
|
| |||
| |||
| Aj napriek takmer dávkovať na Pepsi práve teraz! NIE. Je to reklama, na Youtube posudky sú aktéri (resp. zamestnancov) Ak bliká a prdeni bannery pracoval dobre, že všetci používať IncrediMail. Len môj názor. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
: P
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reklamné agentúry s názvom "Skupina Amnézia Pty Ltd "...? Špecializujúcich sa na inzerát ľudí, ako na to zabudnúť?
ANWA, pôvodom z reklamnej zázemie, verím, že všetci, ktorí pracujú pre tento konkrétny reklamná agentúra zaslúži nakopat do zubov ... Zmyslom dobrý inzerent by mal byť vždy k lákať ľudí do použitia / zakúpenia výrobku tým, že je obrázok, ktorý comsumers bude páčiť a chceli by, aby sa podieľali a ne sa snaží bordel s národmi mozgy. Nazdraví: Chris Môj systém: Willy wonku to polygón Factory
|
|
| |||
| |||
|
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Môžete mi pomôcť nájsť klávesnicu prosím? | Pipps | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 7. novembra 2008 14:15 |
| Snažím sa nájsť ovládač HD | robina80 | Drives & Removable Media | 3 | 23. September 2008 14:47 |
| Existuje nejaký spôsob, ako zistiť, ako staré je jeden HDD? | thingie2 | Drives & Removable Media | 36 | 3. mája 2008 04:03 |
| Niečo som ešte zistiť | Kodak | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 9. januára 2008 10:41 |
| Vie niekto, kde to nájsť ... | merton123 | Siete, Modemy & VoIP | 10 | 5. júl 2007 05:50 |
| Thread Tools | |
| |