![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Нове медијске технологије ваљања баннер оут .. зове трустбаннерс! хттп://ууу.трустбаннерс.цом/ Последње вести: Након 18 месеци истраживања, партнерство између аустралијске Адвертисинг Агенцы (амнезија Гроуп Пты Лтд) и проф др.сц. Олаф Прило из ума и мозга Институте Неу Соутх Уалес су издали налаза на прави пробој у онлине оглашавању. Резултат је револуционарни начин стицања поверења потрошача кроз високе фреквенције (90фпс) баннер огласа који стимулишу појединих регија у визуелни кортекс (Висуал подручју В5/МТ) производњу инстант дејство на потрошаче. Одговор је до сада од корисника онлине: хттп://дигг.цом/тецх_неус/МИНД_ЦОНТР...О_ЫОУР_УЕБСИТЕ Мене лично, а не свиђање га ... али морам признати, паметних размишљања! |
|
| |||
| |||
| Ја скоро преко досед на Пепси управо сада! Не. Ит'с оглашавања, на Ыоутубе сведочанства су глумци (или запосленика) Ако трепери и фартинг баннер радили добро да свако користити Инцредимаил. Само моје мишљење. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
: П
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Рекламе агенција под називом "амнезија Гроуп Пты Лтд "...? Огласа у специјализованим људи воле заборавити?
Ануаы, долазе из рекламе у позадини, верујем да свако ради за овај рекламне агенције заслужује кицк у зубе ... Тачке добар оглашавач мора увек бити мамац за људе у коришћењу / купујете производ тако да је једна слика која цомсумерс моћ као и желите да буде повезан са, и не покушавају неред са народима мозак. Цхеерс: Цхрис Мы Сыстем: Уиллы Уонка'с полигона Фацторы
|
|
| |||
| |||
|
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Моћи те помоћ мене наћи тастатуру молим те? | Пиппс | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 7 новембар 2008 14:15 |
| Покушавајући пронаћи ХД дривер | робина80 | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 23. сеп 2008 14:47 |
| Има ли било који начин да сазнате како једна стара је ХДД? | тхингие2 | Дривес & Измјењиви медији | 36 | 3 мај 2008 04:03 |
| Нешто сам ипак сазнати | Кодак | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 9 јануар 2008 10:41 |
| Се било ко да зна где се налазимо ... | мертон123 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 10 | 5. јула 2007 05:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |