![]() |
|
| |||
| |||
| Yeni medya afiş teknolojisini dışarı atmadan .. adı trustbanners! http://www.trustbanners.com/ EN SON HABERLER: Araştırma 18 ay sonra, ve gerçek bir atılım çevrimiçi reklamcılık bulguları yayımlandı Brain Enstitüsü New South Wales Mind gelen Avustralya Reklam Ajansı (Amnesia Grubu Pty Ltd) ve Prof Olaf Prilo PHD arasında ortaklık. Sonuç yüksek frekanslı (90fps) aracılığıyla afiş tüketici güvenini kazanmaya bir devrimci yöntem olan görsel korteks belirli bölgelerde (Görsel alan V5/MT) tüketicilere anında etkileri üretimi teşvik reklamlar. Çevrimiçi kullanıcılar bugüne kadar gelen yanıt: http://digg.com/tech_news/MIND_CONTR...O_YOUR_WEBSITE Ben kişisel olarak, bu zevk değil ... ama, akıllı düşünme itiraf etmeliyim! |
|
| |||
| |||
| Neredeyse üzerinde Pepsi, yalnızca şimdi dosed! Değil. Bu reklam, YouTube bonservisler aktörler (veya çalışanlarının) yanıp sönen ve afiş iyi herkes kullanmak IncrediMail çalıştı farting Eğer bulunmaktadır. Sadece benim düşüncem. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
: p
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir reklam ajansı "Amnesia Grubu Pty Ltd "...? adı Reklamlar insanların özel unutmak gibi?
Anway, bir reklam arka gelen, ben herkesin bu reklam ajansı için çalışan inanıyoruz dişler bir tekme hak ediyor ... Iyi bir reklamveren açısından daima kullanarak insanları cezbetmek için gereken / bir görüntü comsumers gibi olabilir ile değil halklar beyinlerimiz karmaşa çalışarak ilişkilendirilmelidir istiyorsunuz vererek bir ürün satın alma. Şerefe: Chris Benim Sistemi: Willy Wonka's Poligon Fabrika
|
|
| |||
| |||
|
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |