![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Нова технологія Media Banner розгортання .. називається trustbanners!
http://www.trustbanners.com/ ОСТАННІ НОВИНИ: Після 18 місяців досліджень, партнерства між австралійським Advertising Agency (Amnesia Group Pty Ltd) і професор Олаф Prilo PHD з розуму та Інституту мозку Нового Південного Уельсу випустила висновки щодо справжнього прориву в онлайн-реклами. Результатом є революційний метод отримання споживчої довіри за рахунок високої частоти (90fps) банер реклами, які стимулюють конкретних регіонах зорової кори (зорової області V5/MT) виробництво миттєвого впливу на споживача. Відповіді на сьогоднішній день від користувачів онлайн: http://digg.com/tech_news/MIND_CONTR...O_YOUR_WEBSITE Мені особисто не подобається ... але повинен зізнатися, розумна думка! |
|
|
|||
|
|||
|
Я трохи більше дозованим на Pepsi зараз! NOT.
Це реклама, Youtube відгуки є учасниками (або співробітників) Якщо миготливих банерів і Farting працювала добре, що всі користуються IncrediMail. Просто моя думка. |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитата:
: P
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Рекламне агентство називається "Амнезія Group Pty Ltd "...? Спеціалізовані в рекламі люди хотіли забути?
Anway, виходячи з рекламного фону, я вважаю, що кожен працюючий для даного рекламного агентства заслуговує по зубах ... Точки добре рекламодавцю завжди повинна бути, щоб заманити людей у використанні / купівлі продукту, забезпечуючи його зображення, яке може comsumers, як і хотіли б бути пов'язані з а не намагатися Mess With народів мізки. Cheers: Кріс Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory
|
|
|
|||
|
|||
|