μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Dropshipping, Όποιος δοκιμάσει αυτό;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29 Απρίλη 2009, 03:44
Malware Group

Default Dropshipping, Όποιος δοκιμάσει αυτό;

Wel μόλις αναζήτηση γύρω και αναζητούν διάφορες ιδέες για ένα δεύτερο εισόδημα και τέθηκε σε όλη dropshipping. Έχει κάποιος είχε καμία εμπειρία ή την επιτυχία με την παρούσα σε όλα;

Το σύστημά μου: Steves εξέδρας

Processor (s):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Motherboard:
ASUS M3N78 Pro
Μνήμες:
Corsair 4GB Dual Channel
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
640GB HD Western Digital
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Stock HSF
Network / Internet:
20Mb Virgin Media Broadband
Monitor (ες):
Hanns-G 19 "Widescreen
Operating System (s):
Vista Premium 64x
Old 29 Απρίλη 2009, 04:35
Διαχειριστής Ομάδα

Εμένα πάλι ... Sold on eBay για χρόνια, το ίδιο έκανε τη μαμά μου. Θα ήθελα να αποφευχθεί όπως η πανώλη. Dropshipping έχει συμβεί. Όπως και άλλοτε Computer2000 dropship για eBuyer. Αλλά τα περισσότερα δεν είναι eBuyer . 99% των dropshipping info / εταιρείες είναι είτε απατεώνες, που πωλούν όλα τα είδη των προϊόντων απομίμησης σκατά. Θα μας τα προϊόντα προέρχονται από την Κίνα, αλλά υπάρχει τόσο πολύ ο ανταγωνισμός. Αποφύγετε εμπορικών ονομάτων και εγώ, όλες τις απομιμήσεις.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29 Απρίλη 2009, 05:03
Malware Group

Ευχαριστώ για τα κεφάλια επάνω Dave, ήταν μόνο κάτι ήρθα συνεργάτες σε όλη την έρευνα, ενώ σήμερα το πρωί, σκέφτηκα φάνηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό. Site ήρθα για πρώτη φορά σε όλη νωρίτερα δεν προσφέρεται μόνο dropshipping αλλά πλήρη ιστοσελίδα τομέα καλάθι και πολύ! Τόπος ονομαζόταν dpbuk που είναι μια επιχείρηση στο Ηνωμένο Βασίλειο., Ένα google για το όνομα φέρνει πίσω εκθέσεις περισσότερο κακό παρά καλό

Για να μην ανησυχείς, να εργαστούν εκτός συντομότερο, 8 ώρες για να σκεφτούμε μια διαφορετική μέθοδο ROFL
Old 29 Απρίλη 2009, 08:49
Ομάδα Δωρητών

Πρόσφατα άρχισε να κάνει έρευνες σε απευθείας σύνδεση, με την ελπίδα ότι κάποια εισοδήματα ..

Ωστόσο συνειδητοποίησα δυο μέρες στο ότι χρειάζονται 60.000 σημεία μόνο και μόνο για να πάρετε μια £ 12 Amazon δελτίο .. δεν ανταμείβει σε όλα τα μετρητά και μια έρευνα Δέκα λεπτά μόνο get του 2000 σχετικά με τα σημεία ..

Αυτό είναι 300 λεπτά για £ 12 ...

5 ώρες ακριβώς για £ 12, έτσι ώστε η ελαφρά κατά £ 2 ανά ώρα ...

Μια τρομερή πηγή μετρητά!

(Και ακόμα δεν μετρητών ..)

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 29 Απρίλη 2009, 14:22
Συντονιστής Ομάδας

Ναι σχόλια είναι απολύτως απελπιστική τρόπο.

Dropshipping είναι αρκετά παντελόνι και lol, και λειτουργεί για κάποιους ανθρώπους, αλλά αν βρείτε ένα τμήμα, στο οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσει κέρδη, μπορείτε να εξασφαλιστεί ένα gazillion άλλοι θα εμφανιστεί σύντομα υποτιμολόγησης όλα σας τα περιθώρια κέρδους.

Εδώ ήταν μια ιδέα genious:
http://www.milliondollarhomepage.com/

Απόσπασμα:
Πάρτε Alex Tew της MillionDollarHomepage από το 2005 για παράδειγμα - ένα δικτυακό τόπο που έχει συσταθεί με αποκλειστικό σκοπό την πώληση των pixels σε ένα δολάριο ο καθένας για τους διαφημιστές, για να χρηματοδοτήσει τις ιδιοκτήτη της πανεπιστημιακό πτυχίο. Στα χαρτιά ήταν μια γελοία ιδέα - φυσικά ήταν - αλλά ένα 21 ετών Tew σύντομα βρέθηκε ο ίδιος επικυρωμένο εκατομμυριούχος.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 29 Απρίλη 2009, 14:31
Μέλος Ομάδα

να κάνω την έρευνα μου είχε youtube λογαριασμό που χρησιμοποιείται για την i reffer στην τοποθεσία που ανέφερα 300 άτομα περίπου που με έκανε να περίπου £ 10 τότε θ πωλούνται ma youtube acc για £ 30, εάν θέλετε να μάθετε χρήματα php και scipt για τα άτομα ...
Old 29 Απρίλη 2009, 19:28
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Hybr! Δ View Post
Εμένα πάλι ... Sold on eBay για χρόνια, το ίδιο έκανε τη μαμά μου. Θα ήθελα να αποφευχθεί όπως η πανώλη. Dropshipping έχει συμβεί. Όπως και άλλοτε Computer2000 dropship για eBuyer. Αλλά τα περισσότερα δεν είναι eBuyer . 99% των dropshipping info / εταιρείες είναι είτε απατεώνες, που πωλούν όλα τα είδη των προϊόντων απομίμησης σκατά. Θα μας τα προϊόντα προέρχονται από την Κίνα, αλλά υπάρχει τόσο πολύ ο ανταγωνισμός. Αποφύγετε εμπορικών ονομάτων και εγώ, όλες τις απομιμήσεις.
τώρα κατέχουν μόνο, σχετικά με ένα δεύτερο, εγώ και ο πατέρας μου έκανε πτώση ναυσιπλοΐας ebay για χρόνια και ποτέ δεν είχε πρόβλημα. δεν είναι όλα τα κακά. λειτούργησε πολύ καλά για μένα.

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 30ης Απριλίου 2009, 03:54
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας cheesepuff View Post
τώρα κατέχουν μόνο, σχετικά με ένα δεύτερο, εγώ και ο πατέρας μου έκανε πτώση ναυσιπλοΐας ebay για χρόνια και ποτέ δεν είχε πρόβλημα. δεν είναι όλα τα κακά. λειτούργησε πολύ καλά για μένα.
Τι dropship και πώς dropshipper πηγή σας;
Old 1η Μαΐου 2009, 00:54
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Hybr! Δ View Post
Τι dropship και πώς πηγή σας dropshipper τότε;
Θα ήθελα να μάθω επίσης.

Old 1η Μαΐου 2009, 08:14
Ομάδα Δωρητών

i πτώση αποστολή παπούτσια. Ξέρω ότι ήταν καλό, επειδή έχω την αγορά μου ΙΔΙΟΙ υποδημάτων από αυτούς για χρόνια τώρα. καθώς είναι πολύ γρήγορη εξέταση είναι μισό κόσμο μακριά. Βρήκα τους από ατύχημα. όταν βρήκα τους δεν είχα ιδέα υπήρχε σταγόνα ναυτιλίας. Ήθελα απλώς κάποιες Nike Airmax 360 για τη χαμηλή τιμή. τότε βρήκα τους, αγόρασαν, και έπεσε στην αγάπη με τα παπούτσια. Τώρα, είναι οι μόνοι άνθρωποι που αγοράζουν από τα παπούτσια μου. κατά την παραγγελία μου δεύτερο ζευγάρι είδα ότι η διεύθυνση αποστολής θα μπορούσε να αλλάξει από τη διεύθυνση χρέωσης. αυτοί dont διαφημίζουν πτώση της ναυτιλίας. αλλά σκέφτηκα, "ας πούμε, αν όλοι οι άλλοι είναι που πωλούν αυτά τα παπούτσια για $ 150, και μπορώ να τα αγοράζουν για $ 80 (συμπεριλαμβανομένων των θαλάσσιων μεταφορών) θα μπορούσα να τα αγοράζουν, πωλούν για $ 100 και $ 20!" και έτσι και έγινε.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.